Cautare

61439 de rezultate pentru "stiri din 19 09 2010 neptun tv" (4.15 secunde)
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cum era de asteptat, intalnirea pe care prefectii din mai multe judete din tara au avut-o cu reprezentantii Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si cei ai Ministerului Administratiei si Internelor a dus la o concluzie fireasca pentru ministresa Sulfina Barbu.
Despre "averea" sotilor Elena si Nicolae Ceausescu inca se mai vorbeste - si asta pentru ca multe obiecte din casele de vacanta ale acestora au devenit exponate prin muzeele tarii.
In incercarea de a scoate litoralul sudic din paragina, SC T.H.R.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Alina Costache) (Continuare) De la trecerea sondei Voyager 2 pe langa Neptun la sfarsitul anilor 1980, nicio planeta (clasica, pitica) nu a fost explorata de la o distanta atat de mica, asa cum o va face sonda New Horizons.
Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Petrom si ExxonMobil Explorare si Productie Romania Ltd, o sucursala a grupului american ExxonMobil, au semnat o intelegere referitoare la explorarea in comun a potentialului de hidrocarburi a zonei de mare adanca din perimetrul Neptun, de pe platforma continentala romaneasca a Marii Negre.
este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos. La iesirea din restaurant, Traian Basescu nu a facut declaratii presei.
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Firma Cocor Turism Neptun (GALA) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 8,46 milioane lei, precum si reaprobarea fuziunii cu societatile Cocor Estival si Ovidiu Estival 2002, potrivit convocatorului transmis joi pietei Rasdaq.
Presedintele Traian Basescu a venit din nou la mare, profitand de zilele fierbinti de vara. Basescu a ajuns la vila de protocol din statiunea Neptun alaturi de sotia sa, Maria, in dupa amiaza de ieri, si nu are stabilit un program special pentru urmatoarele zile.
Actionarii Olimp Estival 2002 au aprobat vanzarea constructiilor si a terenului aferent Complexului Neptun la licitatie publica cu strigare, la un pret de pornire de sapte milioane de euro, fara TVA, potrivit unei raportari a companiei, transmisa Rasdaq si citata de un post de televiziune.
OMV Petrom a luat decizia finala de investitie pentru proiectul Neptun Deep si, impreuna cu partenerul sau Romgaz, aproba planul de dezvoltare.
, a fost prima zi de director la SC Neptun-Olimp S. ... In ceea ce priveste remuneratia de sef al SC Neptun-Olimp, Foleanu a precizat, cu.
google-analytics.com