Cautare

61439 de rezultate pentru "stiri din 19 09 2010 neptun tv" (8.88 secunde)
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia. ... Nu cred ca in Romania se pot stabili aliante comune, din primul tur, la candidatura unui primar.
Ziua si schimbarea pentru ministrul Turismului, o alta societate de stat din turismul constantean desemnandu-si noua conducere, potrivit unui document remis Bursei de Valori Bucuresti. ... din Constanta, a venit si randul SC Neptun Olimp S. ... din Mangalia sa-si schimbe sefii.
Acoperisul cladirii de patrimoniu care a gazduit Baile Imperiale Neptun s-a prabusit. ... Daniel Groza) O parte importanta din acoperisul uneia dintre cele mai valoroase cladiri din Baile Herculane s-a prabusit zilele trecute. ... Din pacate este o veste extrem de proasta pentru noi.
Compania Olimp Estival va scoate la vanzare prin licitatie hotelul Neptun din statiunea Olimp, pretul de pornire fiind stabilit la sapte milioane de euro, fara TVA. Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina.
Grupul petrolier Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited (EEPRL), o filiala a companiei Exxon Mobil, au inceput forajul de explorare la sonda Domino -1, prima sonda de explorare in ape de mare adancime din sectorul romanesc al Marii Negre, informeaza Petrom, intr-un comunicat remis luni Agerpres.
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vrea sa vanda complexul hotelier Neptun, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. In acest sens, AVAS va mandata reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor companiei Olimp Estival 2002 sa voteze vanzarea complexului Neptun, pentru ca firma sa evite intrarea in faliment.
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
google-analytics.com