Cautare

61439 de rezultate pentru "stiri din 05 06 2010 neptun tv" (6.48 secunde)
Dupa atata amar de opozitie este evidenta goana dupa ciolan a democratilor aterizati in fruntea Ministerului Mediului, a Apelor Romane si, nu in cele din urma, a Directiei lui Manafu. ... Prima oprire a fost pe plaja din Mamaia, acolo unde totul era deja pregatit, iar nisipul era foarte curat.
Bran-Brad-Bega din Eforie Nord si Cleopatra din Saturn. ... Relansarea hotelului Cleopatra 4* din statiunea Saturn a fost facuta printr-o seara de foc in muzica marii.
Campania de constientizare publica anuala Euromelanoma se desfasoara in 33 de tari din Europa si consta in distributie de prospecte, postere, relansarea a site-ului Euromelanoma si consultatii gratuite pentru public.
La randul sau, primarul orasului Cernavoda, Gheorghe Hansa a aratat importanta pe care o are acest proiect pentru bunastarea orasului si a subliniat ca foarte multa lume, de la Constanta pana la Bucuresti asteapta aceasta investitie, care va crea locuri de munca." Intrebati 10 cetateni din Cernavoda daca sunt de acord cu relansarea constructiei la reactoarele doi si trei, si 8 dintre ei va vor raspunde ca da, pentru ca au vazut care sunt avantajele." a declarat primarul orasului Cernavoda.
In campingurile special amenajate, cu "stele", pentru corturile turistilor din tara, "cazarea" este 10 lei de persoana pe zi.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
Pentru infocatii Berbeci, Anul Nou incepe abia din a doua zi dupa eclipsa de Soare din 20 martie, ziua in care Soarele intra in zodia dumneavoastra. ... In septembrie va cuprinde melancolia amintirilor de odinioara dar aceasta din fericire nu dureaza mult. ... TAUR 21.04-21.05:
"Peste 50% din restaurantele din Mangalia nu mai aveau sambata si duminica locuri la mese. ... Primarul a adaugat ca dovada a faptului ca turismul, cel putin in Mangalia, Jupiter si Neptun, a inceput sa se revigoreze, este si multimea de oameni aflati pe plajele din zonele mentionate.
Cat a costat evenimentul organizat de Institutul de Marina din Constanta? ... Cu prietenii din tinerete ne ducem pana la pensie si mai departe, cat putem merge. Si privim toate intalnirile cu ei ca pe niste sarbatori unice si din ce in ce mai rare.
Dupa ce a aratat ca nu glumeste cu evaziunea din domeniul tutunului si din cel al bauturilor alcoolice si dupa ce a dat cartonas galben cluburilor de fotbal cu mari datorii la stat si a inchis trei cazinouri, ANAF a luat la control alimentatia publica si mai ales pe cea cu program prelungit, adica barurile, restaurantele de noapte, cluburile si alte locatii de acest gen.
Situata foarte aproape de Neptun, Olimp este o statiune relativ noua (1972), cu un ansamblu arhitectural ultramodern. Este amplasata pe un dig natural, la 20-30 de metri deasupra marii si dispune de plaje inguste si intime, cu nisp fin, recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale.
Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile Mamaia si Navodari. *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile: Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile:
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
Pluto, o vreme considerata cea mai indepartata planeta din Sistemul Solar, in 2006 a fost retrogradata, existand specialisti care cred ca ar putea fi clasificata mai curand drept asteroid sau cometa.
Barbatii din PD au avut, probabil, sarcina de a pregati terenul pentru Traian Basescu, caruia nu i-a mai trebuit mult pentru a le vraji pe doamnele din partid, deja imbatate de carierele promitatoare promise.
Vizita celui mai puternic om al planetei in Constanta impune masuri de securitate iesite din comun. Pe 2 aprilie, ziua in care este asteptata sosirea la Neptun a presedintelui SUA, George W.
In perioada 2002-2003 fratii Ioan si Viorel Micula au achizitionat, in urma unor licitatii - despre a caror legalitate s-a discutat foarte mult la vremea respectiva - 12 hoteluri in statiunile Mamaia (complexul Unirea, Patria si National) si Neptun- Olimp (hotelurile Banat, Romanta, Craiova, Slatina, Caraiman, Prahova, Terra, Balea si Clabucet).
Pentru cei mai slabi din fire, acestea din urma ar putea fi insa mana cereasca. Ar putea reprezenta acel imbold atat de necesar pentru a-i scoate din amorteala, indiferenta, negare, escapism si/sau lene.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
google-analytics.com