Cautare

3591 de rezultate pentru "slabeste sigur si natural" (3.42 secunde)
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste. Dr Sorina Soescu este medic primar sanatate publica si management sanitar.
Fondul Mondial pentru Natura (WWF) - Programul Dunare-Carpati Romania va trimite sefului statului si premierului o scrisoare deschisa, in numele a peste 11.000 de persoane, prin care isi exprima ingrijorarea cu privire la ilegalitatile care afecteaza patrimoniul natural al tarii.
“Fermierii de la munte au un handicap natural legat de relief, clima si panta.
Potrivit sursei citate, in 2007, pretul gazului natural din Rusia a crescut cu pana la 70 dolari. ... Pretul gazului natural livrat de Federatia Rusa in Romania a crescut, anul trecut, cu 50-70 dolari.
Filiera Calitatii Carrefour reprezinta solutia pe care Carrefour o ofera clientilor sai in conditiile poluarii, industrializarii si riscurilor de contaminare a produselor care ajung pe masa tuturor.
O astfel de practica identificata si adusa la cunostinta noastra de consumatori o reprezinta mentiunea inscrisa pe ambalajul apei minerale Aqua Carpatica produsa de SC Carphatian Springs SA.
Parcurile Cismigiu si Carol, restaurate si revitalizate. Proiectele au o valoare de 4 milioane euro Primaria Capitalei vrea sa revitalizeze si sa restaureze patrimoniul natural si cultural din parcurile Cismigiu si Carol.
Pentru Ellie White fiecare zi incepe acum cu nectar de goji si iaurt cu fructe goji, iar la pranz si cina cantăreata ia o gustare ce include doar fructe goji uscate.
Ea afecteaza mainile si picioarele, dar in principal axilele. Cea mai vizibila si deci cea mai suparatoare este transpiratia la subrat. Imbracamintea se umezeste, se pateaza, se decoloreaza si miroase urat.
In cadrul targului Piata Taraneasca de la MTR, gasiti produse exceptionale de la Natural Bucovinean. ... Cremele comerciale contin ingrediente bazate pe petrol, conservanti duri, culori artificiale si mirosuri sintetice.
Infertilitatea poate fi tratata cu ajutorul Homeoterapiei Ginecologice Homeoterapia Ginecologica, parte a Medicinii Reglarii Fiziologice, este o metoda de tratament inovatoare, care si-a dovedit eficienta in reglarea si sincronizarea mecanismelor imuno-endocrine ale corpului uman perturbate in multe afectiuni, inclusiv in infertilitate.
Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ca acest fenomen regleaza temperatura creierului si previne supraincalzirea. ... Ce este cascatul Cascatul este o actiune involuntara si uneori contagioasa, care nu este inca inteleasa pe deplin de catre cercetatori.
Parcul Vacaresti, intr-o expozitie la Antipa Parcul Natural urban Vacaresti va putea fi descoperit de public, sambata, la Noaptea Muzeelor, intr-o expozitie de fotografie deschisa la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", arata un comunicat al institutiei.
Adrian Tudor, manager Miledy Naturals, a participat recent la targul tradtitional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Printre produsele de la stand, am remarcat deodorantul unisex, natural. ... Este eficient si pentru persoanele alergice. Deodorant natural pe baza de uleiuri vegetale si uleiuri volatile Ingrediente:
Tot mai multi dintre noi ne confruntam in aceasta perioada cu inflamatii la nivelul cavitatii bucale si faringelui. Si, evident, ne dorim o calmare imediata si eficienta. ... muschiul islandez - supranumit in medicina populara si "muschiul plamanilor" sau "muschiul febrei".
Pielea este cel mai mare organ al corpului, insa tenul este deseori cel mai afectat de factori precum poluarea, stresul si dezechilibrul hormonal. ... Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician si manager Careless Beauty Bucuresti ne-a impartasit detalii despre ingrijirea, prevenirea si tratarea corecta a tenului:
Zgomotele din urechi - CAUZE psiho-emotionale si METODE DE VINDECARE Acufena este un fenomen care ma face sa aud sunete, precum suieraturi, bazait sau scrasnete, fara ca acest lucru sa aiba vreo legatura cu ceea ce se aude in jurul meu.
Asociatia Moaselor Independente (AMI) a fost infiintata in anul 2013 de catre un grup de moase licentiate si studente la facultati de moase. ... Rolul moasei in sanatatea familiei, au participat moase, medici, studenti si cercetatori, care au dezbatut, printre altele, problemele nasterilor in Romania:
Imbatranirea este un proces natural cu care ne vom confrunta pana la urma cu totii. Textura pielii se modifica, apar ridurile, laxitatea tegumentara, ligamentara, dar si a muschilor.
In ultimii ani, au fost vazute dropii in zona judetelor Calarasi, Giurgiu si Constanta.
google-analytics.com