Cautare

3649 de rezultate pentru "romanii" (2.76 secunde)
Romanii care muncesc in strainatate au strans 100 mld.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Pe Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber. ... Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber.
Urmasii aromanilor imigrati in secolul al XIX-lea si la inceputul celui urmator se considera de origine romaneasca si sustin ca aromana este un dialect al limbii romane, iar aromanii si romanii sunt acelasi popor.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
Sunt mandru de romanii mei, de muresenii mei! ... Romanii sunt oameni muncitori, cinstiti, primitori si cu frica de Dumnezeu. Romanii, oriunde in lume, sunt recunoscuti pentru munca de calitate, pentru ca nu se dau deoparte in fata greutatilor.
GABRIELA DOBRESCU) Ceea ce afirma acum oamenii de stiinta si istoricii din Occident, dar si cercetatorii de la Hamburg, care au prelevat AND-ul unor morminte stravechi de pe teritoriul Daciei, ca romanii sunt urmasii dacilor, ramura nordica a tracilor, este tot mai evident si devine un curent istoriografic autentic.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis.
Interesele rusesti in zona a caror expresie este conflictul inceput in 1992 si tendintele centrifuge continuate pana in prezent impiedica accesul la viata nationala macar pentru romanii transnistrieni din raioanele Moldovei. ... Lozovan, Romanii orientali de la Nistru la Vladivostok, Neamul Romanesc, pag. ... Iorga, Romanii de peste Nistru, Basarabia, nr.
"Noi dorim o apropiere politica intre Romania si romanii din Irlanda. Speram sa fondam aceasta filiala si sa stimulam romanii la viata politica", a declarat Ion Dumitrescu.
ROMANII SUNT ATASATI SINCER DE AMERICA! ... Ne-am fi asteptat sa-i vedem pe americani intrand in relatii de colaborare cu romanii cei mai seriosi, mai onorabili! ... Nici un gest din partea Americii prin care sa se arate solidara cu romanii normali, onesti, competenti, voitori de bine pentru ceilalti, pentru Tara!
Cu toate ca dupa integrare li s-au impus diverse restrictii, romanii interesati sa munceasca in unele dintre tarile membre ale Uniunii Europene o pot face liber in anumite sectoare de activitate, respectand insa anumite conditii.
Romania si romanii sunt vinovatii de serviciu, doar asta e rostul lor in UE. ... Dar pentru presa din Marea Britanie sau Franta nu aia, off shorezii, sunt suspecti, ci romanii.
Romanii - ca si bulgarii de altfel - nu se sinchisesc prea mult de infrastructura rutiera, din pacate. ... Cand au traversat turistii romanii, era un du-te vino de la un mal la altul, 3 remorchere la interval de 20 de minute:
De ce mananca romanii multa paine? Romanii sunt mari amatori de paine. ... Cifrele arata ca romanii consuma cu 30% mai multa paine decat media Uniunii Europene. ... Totusi, de cand mananca romanii atat de multa paine? ... Dar romanii au inprumutat multe obiceiuri si de la vecini.
PSD a primit un vagon de voturi in decembrie 2016 nu doar pentru programul de guvernare, ci mai ales pentru ca romanii au decis SA MAI CREADA INCA O DATA ca cineva chiar va face DREPTATE PANA LA CAPAT, ca cineva chiar va elibera tara din mainile gruparii metastatale care o tine ostatica de mai bine de un deceniu.
Adevarul istoric despre romanii transnistreni (3) Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. ... Prezenta voluntarilor ardeleni si bucovineni in Ucraina a avut un rol benefic in redesteptarea constiintei nationale la romanii din Imperiul Tarist.
Referindu-se la problema demiterii sau suspendarii presedintelui Traian Basescu, Ponta a afirmat ca romanii sunt cei care trebuie sa decida cand merg la vot.
Romanii mi se par captivanti, foarte inteligenti. ... Deci, imi plac romanii", a spus Gitenstein. ... El a precizat ca in discutiile cu romanii pesimisti incearca sa fie cat mai optimist.
Romanii petrec in medie la serviciu cu trei ore mai mult decat salariatii din UE. ... Ultimele statistici spun ca romanii petrec mai mult timp la serviciu decat angajatii din UE.
google-analytics.com