Cautare

5364 de rezultate pentru "rezultate examen suplinitori 2010 botosani" (2.76 secunde)
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. Cei 51.100 de salariati inregistrati la nivelul judetului Botosani castiga cu 656 de lei mai putin decat venitul mediu brut la nivel national.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
BOTOSANI: Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. Astfel, majoritatea membrilor organizatiei de la Botosani a Partidului Popular, in frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, au trecut la Partidul Noua Generatie.
Deputatul liberal de Botosani Liviu Campanu a declarat ca va trimite o adresa catre BPC al formatiunii, in care va instiinta conducerea partidului despre instituirea unui "embargo relational".
Sint chestiuni care aproape ca nici nu mai pot fi comentate si care te fac sa crezi ca oamenii astia, care dupa patru ani si-au adus brusc aminte ca locatarii nu au bani sa plateasca intretinerea, ca la o multime de tarani pensia le ajunge pentru vreo doua-trei drumuri dus-intors la Botosani, ca tinerii nu au bani sa-si cumpere o casa, chiar ne cred prostii pamintului.
Fara discutie ca, la Botosani nici Elisabeta Lipa, nici Georgeta Damian, nici Floarea Ignat - multiplele noastre campioane olimpice si mondiale - n-ar fi putut declasa un Gherine, Colban sau Ivasca de la FC Botosani. ... Ca la Botosani a cistigat totusi PSD?
Mai mult, anii trecuti, in urma unor verificari efectuate de controlorii fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani s-a apreciat ca toate spatiile societatii Amiral au fost instrainate fara ca afaceristul Cuciureanu sa aiba acest drept.
- ieri) un telefon cum ca elevilor cu rezultate slabe in timpul anului scolar li se spunea sa nu vina la examenele de la testele nationale.
google-analytics.com