Cautare

1588 de rezultate pentru "pro tv pitesti" (2.73 secunde)
Scenariile pro-PSD au dominat duminica alegerilor Indemnati de vremea frumoasa si mult mai calduroasa decat ar fi fost normal la sfarsit de noiembrie, bucurestenii au votat, ieri, fara incidente deosebite.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate. ... Totodata, reprezentatilor Pro Democratia li s-au semnalat cazuri ale cetatenilor care au votat in alte localitati decat cele de domiciliu, fiind transportati cu diverse autovehicule.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
PNL este un partid pro-european, pro-globalist si inclusiv, sustinator al corectitudinii politice cu care Marian Munteanu, pare a fi in conflict. Asumarea unui candidat, pe de o parte, acuzat ca este pro-legionar, pe de alta parte, abia reimplicat in societatea civila, pare un demers absolut ilogic.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Primita cu circumspectie, propunerea de Cod Electoral elaborata in cadrul Asociatiei Pro Democratia, in cazul in care va fi adoptata, in legislatia electorala romaneasca ar urma sa se produca o serie de schimbari de fond. ... Astfel, Asociatia Pro Democratia crede ca in acest fel s-ar limita risipirea banului public.
Organizatiile mentionate mai des in relatie cu CpF sunt Pro-Vita (in special focalizata pe lupta contra avortului), Asociatia Parinti pentru Ora de Religie (unde numele descrie scopul initial, intre timp atins) si poate chiar Alianta Familiilor din Romania, reprezentativa in special pentru neo-protestantii din Ardeal.
Daca deputatii lucreaza repede s-ar putea ca proiectul sa fie adoptat pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, astfel incat Guver-nul - care va avea la dispozitie 90 de zile pentru pregatirea alegeri-lor - sa fie gata sa organizeze alegerile pentru PE in martie-aprilie 2007, a explicat ieri presedintele Asociatia Pro Democratia, Cristian Parvu-lescu (foto).
Tot o pozitie de mijloc a avut viitorul ministru si in privinta declararii unei pozitii pro europene sau americane. "Nu cred ca avem un beneficiu cu imaginea in care unul dintre factorii de decizie e unul pro uropean si unul pro american", a explicat Cioroianu.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
Timp de 18 zile "pro-baseii" vor spune Nu tu, nevasta, NU tu Basescu.
Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Mergand pe principiul enuntat de democratul Matei, dintre cei 506.413 bihoreni inscrisi pe listele electorale, doar 17.665 de persoane, adica "poporul" care a votat pro-Basescu, ar mai avea dreptul sa fie reprezentati de seful statului roman.
Discutiile dintre principalele partide politice si Asociatia Pro Democratia pe marginea votului uninominal au fost reluate. ... Cu acea ocazie initiativa Asociatiei Pro Democratia, de a stabili o larga coalitie parlamentara in jurul unui proiect privind scrutinul uninominal, a esuat.
Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
Mai multi reprezentanti ai Asociatiei Pro Democratia (APD) au descarcat cele 26 de cutii goale inscriptionate cu cuvantul "promisiuni", blocand astfel intrarea in sediul central al PSD.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
Gestul sefului statului care a sarutat mana Patriarhului Daniel a fost criticat de copresedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache.
Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ca-si exprima dezacordul categoric fata de adoptarea, de catre Camera Deputatilor in sedinta de marti, 9 octombrie, a amendamentului privind interzicerea publicarii, in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, a rezultatelor sondajelor de opinie care privesc intentiile de vot ale cetatenilor.
google-analytics.com