Cautare

61512 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai" (5.84 secunde)
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
De aceea, seria evenimentelor Smart City continua, iar pe data de 20 septembrie 2017, reprezentantii a circa 20 de Primarii ale oraselor din zona de sud a tarii se vor intalni la Calarasi, cu furnizorii de solutii si echipamente IT&C in cadrul conferintei regionale SMART CITY 2017-2020.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Dupa un an 2011 in care UNPR a racolat cu inversunare primari de la celelalte partide, 2012 se anunta foarte fierbinte in perspectiva alegerilor locale si generale Partener de guvernare al PDL, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a dat startul campaniei de transferuri spectaculoase de primari inca de anul trecut.
Dupa un an 2011 in care UNPR a racolat cu inversunare primari de la celelalte partide, 2012 se anunta foarte fierbinte in perspectiva alegerilor locale si generale Partener de guvernare al PDL, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a dat startul campaniei de transferuri spectaculoase de primari inca de anul trecut.
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Barbatul are 30 de ani. Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
„Cel mai frumos oras din lume“; ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Lucru atestat de marele numar de cetateni ai Europei care au devenit craioveni in perioada interbelica.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului.
"M-a cautat primarul pe Facebook si Twiter. ... Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Localitatile cu iesire la mare "au prins gustul" porturilor turistice de agrement.
Tenorii opozitiei au sters-o totusi prin tarile straine si nu ies din transee. ... Oricum, PSD nu are ambitii sa vina acum in fata, mai asteapta sa se erodeze si mai tare Alianta D.A. ... Pina atunci prefera sa scoata castanele din foc cu miinile lui Tariceanu&Co.
Diversiunea de toamna - varietati in curs (Ator: ... N-ar fi exclus sa traim ziua in care, in loc de reclama color la binefacerile exploatarii multilaterale a Rosiei Montane, presa si ecranele sa ni se umple de anunturi color 'cautam diversionisti de toate varstele, gradele si competentele'.
O sintagma des folosita cu vreo patruzeci de ani in urma spunea ca „militia populara este inima tarii care bate, bate, bate“. Cu toate schimbarile care s-au produs, se pare ca sintagma ramane valabila si astazi, cu deosebirea ca in loc de militie populara avem politie democratica.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
google-analytics.com