Cautare

64139 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (6.70 secunde)
Senatorul Gheorghe Marcu, chestor al Senatului, presedinte PSD Botosani a transmis o declaratie de presa pe care o puteti citi in continuare: ... Istoria noastra recenta, vie inca in memoria multora, ne compleseste la sfarsit de an si ne reaminteste pentru ce am iesit atunci in strada.
Muzeul National al Taranului Roman sarbatoreste Zilele Muzeului Taranului si va asteapta cu evenimente diverse si interesante, in perioada 18 - 20 septembrie 2020.
Alexandru Voiculescu) Istoria lui Mos Craciun, personajul care aduce daruri copiilor cuminti in perioada sarbatorilor de iarna, este una complexa, fiind influentata inclusiv de schimbarile sociale care au avut loc de-a lungul timpului. In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie.
Puteti citi in continuare articolul in care este citat primarul Ontanu: ... Oborul va fi cea mai mare si moderna piata din Romania". Vineri seara, pe 1 octombrie, toate tarabele din noul Obor vor fi pline de marfa ieftina.
Primarii doljeni din localitatile afectate de inundatii considera ca sumele propuse de autoritatile judetene pentru reconstructia si consolidarea caselor, 544 de milioane pentru reconstructie, respectiv 122 de milioane pentru consolidare, reflecta valoarea caselor din comune.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
Sefia Directiei de urbanism a Primariei Craiova are un pretendent cert, Florin Giorgi, dar primarul Antonie Solomon a recunoscut ca se gandeste si la o "rezerva".
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 41 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto), din care au fost aprobate 30.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. ... Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Satui de toate promisiunile desarte ale guvernantilor, sinistratii din Rast vor sa mearga cu rata in Bucuresti si sa-si faca singuri dreptate. Cu toate ca aparent in Rast domneste o liniste specifica zilelor de vara, fiecare cuvant rostit de sinistrati este prevestitor de furtuni.
CANALUL BUCURESTI-DUNARE poate fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean Realizarea CANALULUI BUCURESTI-DUNARE cu extensie spre Giurgiu-Ruse ar putea fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean cu implicarea institutiilor publice din Romania si din Bulgaria, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, la Consiliul Oraselor si Regiunilor Dunarene de la Viena.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Politistii constanteni au intrat aseara in alerta maxima, fiind anuntati ca persoane inarmate si periculoase vor sa-l impuste pe primarul din Cogealac, Cati Hristu (foto), chiar in sediul primariei.
Dupa ce a fost suspendat din functie in luna noiembrie printr-un ordin emis de prefectul Mihai Capra, primarul localitatii Namoloasa este nevoit sa traiasca acum cu ajutorul rudelor si al prietenilor.
Scandal in cadrul unei sedinte a Consiliului Local al comunei mehedintene Salcia. Protagonisti au fost primarul Gelu Pantelimon si viceprimarul Adel Sava si un grup de cetateni.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. ... Un bancher care nu isi mai aduce aminte cum de a ajuns imbracat in uniforma de menajera.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. Este nascut la 24 iulie 1946 in acelasi municipiu in care este acum primar.
google-analytics.com