Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (8.31 secunde)
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei. I-a avut ca frati pe Cesare Borgia, Giovanni Borgia si Gioffre Borgia.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata "MESAGER INTRE CER SI PAMANT", pe care o puteti citi in continuare.
Papa Francisc: Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul: ... Adam si Eva nu sunt reali Nu exista focul iadului;
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
Cuvantul "Biblie" provine din limba greaca si latina si inseamna "carte";
Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile. ... In a doua zi a vizitei, Papa va merge la Sumuleu Ciuc si la Iasi.
Sint citeva din gindurile, cuvintele si titlurile cele mai sugestive ocazionate de trecerea in nefiinta si in eternitate a Sfintului Parinte, Papa Ioan Paul al II-lea, dupa 26 de ani de pontificat. A fost cel mai mare, mai cunoscut si mai influent papa al tuturor timpurilor.
Noroc sau Dumnezeu? ... Norocul este un concept pagan, iar grecii antici si romanii obisnuiau sa se inchine norocului sub forma zeitei Fortuna.
Gestul papei, unul de mare noblete si demnitate, a fost citit in tot felul de chei, rastalmacirile nu au lipsit, iar fanaticii teoriei conspiratiei au umplut aerul cu zgomotul lor.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Papa Francisc: ... Monica Stoica) Papa Francisc a oficiat mesa de Craciun sambata seara, Suveranul Pontif indreptandu-si gandurile catre copiii aflati in dificultate, care sufera infometarea si pericolul in teatrele de razboi ale lumii, mai ales in Siria, dar si catre marginalizati si refugiati, informeaza Corriere della Serra.
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Iubiti frati si surori, Craciun fericit! ... Zi de milostivire, in care Dumnezeu Tatal a revelat omenirii duiosia sa imensa. Zi de lumina care risipeste intunericul fricii si al nelinistii. Zi de pace, in care devine posibil sa ne intalnim, sa dialogam si mai ales sa ne reconciliem.
Inteligentele extraterestre si confesiunile crestine (Autor: ... FARCAS) Teoreticieni ai diverselor confesiuni crestine se intreaba care ar fi efectele descoperirii vietii si inteligentei in alte colturi ale Universului. ... Pe unii ar putea sa-i surprinda faptul ca problema cautarii inteligentei extraterestre, isi are originea, in parte, si intr-o motivatie crestina.
dar de la cel ce nu are si ce are i se va lua (Marcu 4, 25) par a nu fi rostite de Cristos. Caci dupa a noastra minte, ar trebui sa ia de la cel ce are si sa daruiasca si celui ce nu are.
Si, daca ceva este bine ascuns, atunci poate contine orice. Iisus si regele Abgar Un secret absolut ar ascunde documente legate direct de Iisus Hristos, si anume scrisoarea trimisa de regele Abgar al V-lea lui Iisus si raspunsul acestuia.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
google-analytics.com