Cautare

1353 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (2.53 secunde)
De parca pentru fiecare functie s-ar forma in timp un sablon, iar ultimul ocupant isi pune irevocabil amprenta pe trasaturile generale si particulare pe care musai trebuie sa le aiba succesorul sau.
Conversatii cu Dumnezeu. Editie revizuita - Neale Donald Walsch Profetul Walsch nu pretinde ca e Mesia unei noi religii, ci doar un om nemultumit care s-a asezat intr-o zi cu stiloul in mana si cu cateva intrebari dure in inima.
Prin Harul Sfantului Parinte Nectarie din Eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat Sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de Dumnezeu.
el va fi canonizat pana la sfarsitul acestui an Procesul de canonizare a lui Ioan Paul al II-lea a mai facut un pas important, odata cu recunoasterea de catre Adunarea plenara a Congregatiei pentru Cauza Sfintilor a celei de-a doua minuni atribuite papei de origine poloneza, scrie agentia Ansa, preluata de AFP si Agerpres.
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. ... Nu-i plac mondenitatile, nu are masina, se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun si a renuntat la somptuoasa locuinta din Buenos Aires, destinata arhiepiscopilor.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
Papa Francisc a binecuvantat magazinul de discuri al prietenilor sai din Roma. Papa a primit un CD cu muzica clasica. Papa asculta Beethoven, Mozart, Bach si tango argentinian. Si in 2015 si 2016, Papa a fost vazut in magazinele din Roma.
Diferente intre catolicism si ortodoxism Marea Schisma din 1054 este unul dintre cele mai importante evenimente ale religiei crestine, acesta fiind momentul in care Europa se imparte in cele doua mari confesiuni create: ortodoxism si catolicism.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Daca nu esti nevinovat si stai in inchisoare... ... Eu am incredere in Dumnezeu ca il va elibera si ar fi bine domnul Basescu, ca acum e pe sfarsite, sa faca si el un bine, ca daca face binele asta, multe pacate i se vor ierta si lui.
Spalarea creierelor se realizeaza acum prin mijloace blande Rupti de traditii, de credinte, de sentimentele apartenentei, indivizii si grupurile devin vulnerabile in fata acestui nou tip de amenintari Profesorul Ilie Badescu vorbeste, intr-un interviu pentru cotidianul.ro, despre situatia actuala din Romania unde are loc o epurare a intelectualilor romani neinregimentati , dupa tipicul anilor '50 precum si despre faptul ca ce nu s-a reusit in anii comunismului pare sa se izbandeasca acum:
MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania: ... Iubiti frati si surori, a infaptui milostivirea inseamna a sluji viata si comuniunea.
Papa Francisc, indemn la colaborare impotriva terorismului Peste 50.000 de oameni au asistat in Piata Sfantul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif.
Teofaniile si hipercivilizatiile (Autor: ... fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. ... Aceasta afirmatie se confrunta, de la bun inceput, cu doua prejudecati culturale extrem de tenace si cu o inalta incarcatura emotionala.
Johns al Universitatii din Durham, privind posibile efecte asupra credintelor religioase ale descoperirii vietii si inteligentei in alte colturi ale Universului. ... In schimb, in Biblie, demnitatea si valoarea fiintei umane provin din relatia cu Dumnezeu, fara precizarea unui centru anume.
Ce vrea sa spuna Dumnezeu cand spune ca omul nu e decat tarana? Dumnezeu a creat omul deosebit de celelalte vietuitoare, l-a creat dupa chipul si asemanarea Sa, dar ca materie pentru creatia omului Dumnezeu a folosit tarana pamantului.
Incredere in Dumnezeu si apoi in tine. ... Sunt foarte multi oameni care s-au indepartat de Dumnezeu, l-au uitat sau chiar l-au ingropat sub presul ignorantei si al slavei desarte. Foarte multi oameni care si-au construit un Dumnezeu fals in ochii lor si ai celorlalti:
Am citit pe AMPRESS un eseu exceptional, scris de Giorgiana Radu si intitulat: ... - Dumnezeu este intregul etern din care fiecare om reprezinta o parte minuscula.
Presedintele Traian Basescu si-a continuat vizita la Roma in nota sa nonconformista. El a fumat o tigara la picioarele “unchiesului“ sau, imparatul Traian, si a refuzat intrevederea cu secretarul de stat al Vaticanului, pe motiv ca nu se cade ca un presedinte sa mearga la un ministru.
Trump si Putin (Autor: Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
google-analytics.com