Cautare

2160 de rezultate pentru "om spanzurat la pitesti crtierul craiovei videoclip antena 1" (3.59 secunde)
Astazi se deschid ofertele pentru desemnarea constructorului care va avea in grija reabilitarea si modernizarea strazilor Craiovei in urmatorii patru ani. Lunga perioada a carpelilor din infrastructura Craiovei ar trebui sa ia sfarsit saptamana viitoare.
Nici nu se terminasera bine lucrarile la Centura de Nord a Craiovei, ca se si facuse un studiu de fezabilitate pentru construirea Centurii de Sud a municipiului. Au trecut ani de atunci, iar venirea Ford la Craiova a schimbat prioritatile.
Primaria Carcea cere in instanta ca Ford Romania sa fie inregistrata pe teritoriul administrativ al comunei si nu pe cel al Craiovei. Carcea tanjeste dupa impozitele de la Ford, care totalizeaza aproximativ 1,7 milioane de euro anual.
Peste un an si jumatate ar trebui sa fie gata primul tronson al Centurii de Sud a Craiovei, cunoscuta drept "autostrada Fordului".
Planul Urbanistic General al Craiovei este documentul care prezinta cadrul general al tuturor constructiilor dintr-o localitate, prin care se stabilesc si se delimiteaza zonele de locuinte de zonele industriale sau de parcuri. ... Ultimul PUG al Craiovei a fost intocmit si aprobat de legislativul municipal in anul 2000.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
Aplicatie la teren ratata (Autor : OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Sau daca i-a "raportat", la sfarsit, concluziile sale. ... Pentru orice spion, invitatia acasa la inamic este o mana cereasca.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN.
Nu raspundea la apelurile radio. ... Si a fost tot timpul la limita vizibilitatii cu ochiul liber. De la sol, radarele controlului traficului aerian au urmarit intermitent un obiect neinregistrat care se deplasa cu viteze neobisnuit de mari.
Acest fapt, singur, are deja o importanta istorica, dar si ceea ce ofera cele 34 de secunde de videoclip este cu totul remarcabil.
La scurt timp, a aparut pe youtube si un al doilea videoclip, numit Gimbal, iar in martie 2018 al treilea videoclip, numit Go Fast. ... Elizondo nu avea permisiunea sa divulge mai multe detalii, dar spera ca intregul caz va iesi la iveala la un moment dat.
FARCAS) Asa cum am amintit, de mai multe ori, pe aceasta pagina, in decembrie 2017, Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean dezvaluiau, printr-un articol senzational, publicat in ziarul The New York Times, ca, in perioada 2008-2012, la Pentagon, s-au cheltuit in secret 22 milioane de dolari, pentru a afla ce sunt OZN-urile, pe ce se bazeaza insusirile lor exceptionale si cum ar putea fi acestea reproduse in folosul industriei militare.
Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
Acum, Ralflo da lovitura cu o piesa solo si un videoclip de exceptie.
Dupa publicarea nominalizarilor la categoriile "Cel mai bun dance", "Cel mai bun pop rock" si "Cel mai bun hip hop", iata in continuare nominalizarile pentru categoriile "Cel mai bun rock alternativ", "Cel mai bun videoclip" si "Cea mai buna voce feminina".
Baietii de la DEEPCENTRAL revin cu o noua piesa in limba romana, "Sus pana la cer", cantec ce vine ca o continuare a super hit-ului "O Stea", lansat in 2012, single ce a devenit una dintre cele mai ascultate melodii din Romania in 2013.
"M-am gandit la Bianca Dragusanu. ... Pentru acest proiect el s-a gandit la Bianca Dragusanu Dupa ce a facut o pauza destul de lunga, Dan vrea sa revina in atentia publicului cu un videoclip care sa faca valva.
Elena Gheorghe, nominalizata la patru dintre cele 14 categorii ale Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel ca videoclipul piesei Ecou a fost o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.
google-analytics.com