Cautare

2158 de rezultate pentru "om spanzurat la pitesti crtierul craiovei videoclip antena 1" (4.37 secunde)
J.Yolo spune "Te pup, pa, pa" in cel mai recent videoclip. ... "Am vrut sa fac un videoclip in care toata lumea sa se simta bine, sa se distreze, sa traiasca momentul si sa transmita aceleasi lucruri tuturor celor care vad clipul.
In clip apar si doi copii, care joaca rolurile lui Stefan si Pacha la varsta copilariei. ... "Ma bucur ca am mai facut un videoclip impreuna cu baiatul meu, al doilea clip dupa "Doar o data-i Craciunul", filmat in 2004, cand Radu-Stefan avea doar 2 ani.
Special pentru sarbatori, artista si-a dorit sa ofere un cadou inedit publicului sub forma noului sau colind intitulat "Miracol de Craciun" si a clipului video ce insoteste aceasta piesa, primul videoclip scurtmetraj din Romania.
este primul videoclip muzical filmat in format IMAX si-si va face debutul si in toate cinematografele IMAX din lume. In Romania, Sledgehammer va putea fi vazut in cinematografele IMAX din rețeaua Cinema City incepand de vineri, 1 iulie.
Versus este una dintre piesele care au fost indragite de public si pentru care care The Motans a lansat videoclip. The Motans â€" Versus (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=aITtaa90GBU Piesa a fost compusa de The Motans, iar productia a fost refacuta de Alex Cotoi.
The Motans isi surprinde din nou fanii cu piesa 1000 RPM, lansata cu videoclip oficial, la doar o luna dupa lansarea single-ului Weekend.
ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare, Tango. ... Un om normal, in sensul bun al cuvantului, un profesionist adevarat. ... Coregrafii acestui videoclip sunt Adrian Baranga (Freek), Dan Chiriac si Andrei Mangra pentru partea de tango.
Iguana” este o piesa puternica, cu un mesaj de empowerment, la fel ca RA”, despre o fata indragostita care este geloasa, sufera din iubire, dar care in cele din urma, invata sa continue sa se bucure de viata fara el”, a spus INNA.
Versurile piesei sunt puse in scena printr-un videoclip regizat de Claudiu Stan, cu un scenariu realizat chiar de catre artista. Sunt fericita ca am reusit sa-mi implementez gandurile atat in piesa, cat si in videoclip si a iesit un lucru interesant care sper sa fie ințeles de public.
M-am intalnit cu Claudia Pavel recent, la restaurantul Fibrio din Capitala. ... Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
Fondurile incasate de asociatiile de locatari-proprietari din Craiova de la firmele care afiseaza panouri publicitare pe fatada blocurilor sunt greu de cuantificat. ... In acest fel, bugetul local pierde bani frumosi dintr-o afacere care se ridica la sute de mii de euro anual.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. Startul mega-concertului va fi dat la orele 19.00 Peste doar cateva ore, Craiova va deveni capitala Antena3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : La multi ani, 2013! Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada.
Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane din capitala, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. ... interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
google-analytics.com