Cautare

37306 de rezultate pentru "nu exista focul iadului adam si eva nu sunt reali" (3.40 secunde)
Eventuala retragere a lui Marko Bela de la carma Uniunii si lupta pentru putere care sta sa rabufneasca in sanul UDMR pun gaz pe focul neintelegerilor care au izbucnit in arcul guvernamental, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
Si am citit-o din scoarta in scoarta de mai multe ori si sunt pasaje pe care le stiu fara sa trag cu ochiul la randuri.
Separatistii sprijiniti de Rusia din estul Ucrainei au acuzat joi fortele guvernamentale ca au deschis focul asupra teritoriului lor. Kievul a respins acuzatiile si spune ca rebelii sunt cei care au tras in soldatii ucraineni.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, se joaca cu focul. ... El a anuntat, inaintea sedintei conducerii PD-L, ca nu va propune in Biroul Permanent scoaterea de la guvernare a social-democratilor.
Reabilitarea a 120 de kilometri de retele de apa si canalizare va fi realizata cu 60 de milioane de euro, lucrari pentru care autoritatile locale nu au gasit fondurile necesare de la bugetul municipalitatii in ultimii ani de zile.
Pentru cei care nu stiu, precizez ca poetul Lucian Avramescu traieste la tara, in comuna Sangeru din Prahova. Dimineata coseste iar dupa amiaza taie lemne cu drujba si apoi le sparge cu toporul.
- Atacatorii Atacul a fost comis de cel putin doi oameni, in birourile saptamanalului Charlie Hebdo in districtul al XI-lea al Parisului si, mai apoi, in apropierea cladirii.
A fost 8 Martie, a fost Ziua Femeii, e vremea florilor, a vorbelor frumoase si declaratiilor de dragoste si - in politica - mai putin a faptelor.
Deplasati la fata locului, respectiv pe strada Penselutelor din Navodari, pompierii actioneaza pentru a lichida focul izbucnit la mansarda unui bloc
Incendiul din insula siciliana nu a fost stins complet. 30 de persoane si-au gasit refugiul in barci sau alte locuri mai sigure. Sicilia stinge focul cu apa din sticle.
Un barbat inarmat a deschis focul intr-un supermarket din statul american Virginia, miercuri, si a ucis 10 oameni, relateaza BBC.
Un adolescent a deschis focul miercuri dimineata intr-o scoala din centrul Belgradului, provocand raniti, a anuntat politia sarba, transmite Associated Press.
Potrivit primelor informatii, focul ar fi pornit initial la una dintre cladiri din cauza unui cos de fum necuratat. Focul s-a extins cu rapiditate si a cuprins si cel de-al doilea imobil. Nimeni nu a fost ranit, insa o persoana a suferit unu atac de panica.
Teofaniile si hipercivilizatiile (Autor: ... fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. ... Aceasta afirmatie se confrunta, de la bun inceput, cu doua prejudecati culturale extrem de tenace si cu o inalta incarcatura emotionala.
Continua sa existe sau dispare, pur si simplu, in neant? Intrebarea aceasta nu este una noua, e una dintre cele mai vechi. A fost pusa, iar si iar, de nenumarate ori. ... Acum nu mai sunt. ... Cum apar si cum se risipesc din nou?
Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari. ... Ramine ca autoritatile in drept sa stabileasca daca este vorba de o uriasa deturnare de fonduri sau daca banii au fost mutati de la investitii catre plata salariilor si pensiilor printr-o inginerie contabila legala.
DOVADA CA RAIUL EXISTA. Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?". Parerile sunt impartite:
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
google-analytics.com