Cautare

37292 de rezultate pentru "nu exista focul iadului adam si eva nu sunt reali" (3.62 secunde)
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Relatiile publice (RP sau PR), marketingul si publicitatea sunt domenii care le fac cu ochiul multor tineri in ziua de azi. Unul dintre motive este si faptul ca, in cele mai multe cazuri, salariul este destul de atragator, iar de monotonie nici nu poate fi vorba.
Care sunt sportivii care vor reprezenta Romania la Olimpiada de Iarna Romania va fi reprezentata la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci de 24 de sportivi, care vor concura la 8 din 15 discipline, a spus Alexandru Epuran, liderul delegatiei olimpice tricolore.
Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
EVA : Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24. ... Aveam si incaierari cu colegii.
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
Eva Constantinescu i-a dedicat poetului Mihai Eminescu o poezie care este publicata in volumul sau, Obsesii, lansat in aceasta toamna si care s-a bucurat de un real succes. In ceas aniversar, versurile Evei Constantinescu ne reamintesc de dorul nostru fara leac si fara sfarsit, dorul de Eminescu.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, a fost inculpata si dusa in arest, duminica in Belgia.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, proaspat revocata din functie in urma scandalului de coruptie in care este implicata, a fost inculpata si dusa in arest, alaturi de alte trei persoane, duminica in Belgia.
Eva Kaili a fost suspendata din Grupul S&D din Parlamentul European si exclusa din Pasok. ... Procurorii belgieni au pus sub acuzare 4 persoane pentru spalare de bani si coruptie.
Eurodeputata elena Eva Kaili, demisa din functia de vicepresedinta a Parlamentului European pentru prezumtiva ei implicare in presupusul scandal de luare de mita care vizeaza deopotriva Qatarul si Marocul, a recunoscut in fata judecatorului belgian care instrumenteaza cazul ca i-a dat instructiuni tatalui ei sa scoata de la domiciliu o mare suma de bani in numerar, transmite marti EFE.
Eva Kaili, europarlamentarul grec aflat in centrul scandalului de coruptie care a cuprins Parlamentul European, a primit ordin sa ramana in inchisoare pentru cel putin inca o luna.
Atat de mult discutatele privilegii ale parlamentarilor, pensiile acestora revoltator de mari in comparatie cu salariile minime pe economie, nu par sa-l afecteze pe senatorul PNL Puiu Hasotti. ... "Ceea ce nimeni nu a spus, si nici presa nu a intrebat, este faptul ca este vorba despre o pensie optionala.
FARCAS) Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime. ... Poate ca ar fi mai corect sa spunem ca societatea americana s-a aratat mai deschisa si mai atenta decat altele catre semnalarile de acest tip.
De unde si de cand a aparut iepurasul care e insotitor indragit al sarbatorilor, fie ca un dulci din ciocolata, fie ca o jucarie pe care o daruim?
O cladire din incinta fabricii in care repetam a luat foc astazi si a ars aproape in intregime.
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au intervenit cu 6 autospeciale si o autoscara. Potrivit oficialului ISU Bucuresti, echipele de interventie au reusit sa localizeze focul, fara posibilitatea extinderii in vecinatate.
Un barbat inarmat a deschis focul la un festival de muzica, in zona cazinoului Mandalay, chiar in timpul unui concert. ... cel putin 50 de persoane au fost ucise si peste 400 au fost ranite, in urma atacului al carui motiv ramane neclar.
Sunt 196 de zile de razboi. Directorul AIEA, care a facut apel la Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite marti, in legatura cu centrala nucleara din Zaporojie, a declarat ca "ne jucam cu focul si ceva foarte catastrofal ar putea avea loc".
FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta.
google-analytics.com