Cautare

37306 de rezultate pentru "nu exista focul iadului adam si eva nu sunt reali" (5.86 secunde)
Adam Nemec este unul dintre ei. ... Nu vreau sa lucrez cu oameni ca el. ... Prefer un club mic ca Voluntari", a declarat Adam Nemec, la conferinta de presa dinaintea meciului cu Farul Constanta.
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
eva.ro informeaza: ... Ce sunt, de ce apar si cum pot fi indepartate? ... De fapt, papiloamele sunt excrescente dezvoltate pe pielea gatului, toracelui sau in axile, cauzate de un virusul papiloma localizat pe piele.
Totusi, pe termen lung, nu este exclusa o revigorare a monedei nationale.Craiovenii care au contractat credite în valuta sunt cei mai afectati de deprecierea leului.
Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor.
Grupul Stangii Unitare Europene (GUE, comunist) din Parlamentul European a anuntat marti candidatura la presedintia PE a suedezei Eva-Britt Svensson (foto), ceea ce ridica numarul candidatilor la trei.
Ministrul Integrarii, Anca Boagiu (PD), a criticat dur PC si UDMR pentru ca sustin proiectul legislativ de numire a procurorilor la propunerea CSM si nu a ministrului Justitiei, declarand ca cele doua formatiuni nu sunt parteneri reali de coalitie.
Aceasta pentru ca "trendul de apreciere in termeni reali a monedei nationale va continua", anticipeaza Ionut Dumitru, manager departament Cercetare Trezorerie Raiffeisen Bank.
Astfel, in serie bruta, cu date neajustate sezonier, PIB-ul a fost in trimestrul al doilea de 114,7 miliarde lei, in scadere, in termeni reali, cu 0,5% fata de intervalul similar din 2009.
cea particulara (la 40 de zile dupa moarte) si cea universala (de obste), la sfarsitul lumii. ... Ingerul nostru de la botez, care este ajutatorul nostru pana la moarte, ne pazeste si sta o zi si o noapte langa trup, descrie parintele Cleopa.
Presedintele Comisiei pentru buget-finante, senatorul PNL Varujan Vosganian, a remarcat ieri, la dezbaterea Bugetului national, „dramatismul care l-a incercat“ pe liderul PSD Mircea Geoana cand a criticat bugetul, senatorul liberal cerandu-i acestuia „sa faca un efort“ pentru a-si adapta mentalitatea la realitate.
Dupa aproape patru ani in care euro si dolarul au dominat depozitele bancare, valutele au pierdut suprematia la sfarsitul anului trecut, fiind devansate de plasamentele in lei constituite atat de populatie, cat si de firme.
Potrivit unui comunicat al ministerului, veniturile bugetului consolidat s-au majorat fata de perioada ianuarie-martie cu 18,7% in termeni nominali, respectiv 9% in termeni reali. ... Minusul de venituri comparativ cu primul trimestru din 2004 a fost de 3% in termeni reali, cresterea nominala fiind de 5,6%.
Exprimat in moneda nationala insa, creditul in valuta a avut o dinamica mai temperata, de 45,2%, din cauza aprecierii monedei nationale in raport cu cele doua devize utilizate pentru finantare de bancile romanesti, respectiv euro si dolarul.
Potrivit datelor BNR, creditele acordate firmelor si populatiei au atins, la sfarsitul lui iulie, nivelul de 50,5 miliarde de lei, in crestere cu 3,3% fata de luna precedenta, respectiv 2,2% in termeni reali.
Moneda nationala incheie primul an dupa 1989 cu apreciere in termeni reali in raport cu principalele monede de referinta, euro si dolar. Aceasta evolutie a fost permisa atat de schimbarea pozitiei BNR pe piata valutara, cat si de liberalizarea contului de capital.
La 31 ianuarie 2006, economiile populatiei au inregistrat o crestere de 22,9% (12,9% in termeni reali) fata de 31 ianuarie 2005.
Creditul acordat firmelor si populatiei a inregistrat la finele lui martie un sold cu 51,7% mai mare fata de valoarea consemnata in luna similara a anului trecut, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Potrivit unei analize date recent publicitatii de Banca Nationala a Romaniei, masa monetara in sens larg a fost la sfarsitul lunii martie de 87,528 miliarde de lei noi, cifra care reprezinta o majorare cu 2,2% (1,9% in termeni reali) fata de masa monetara consemnata in cursul lunii februarie a.c.
Cresterea creditelor neguvernamentale consemnata in aprilie fata de martie a fost de 3,7%, respectiv 3,3% in termeni reali.
google-analytics.com