Cautare

61613 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (4.71 secunde)
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal. O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
Dan Tapalaga) Miscarile din aceste zile de pe tabla de sah a politicii romanesti trebuie privite in ansamblu pentru a intelege ceva din tot jocul derulat mai ales in subteran. Parea ca se apropie incet marea schisma, dar totul s-a impotmolit in buna traditie romaneasca:
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. ... 7.01.1957, Medgidia, jud. ... Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. ... Membru al USR, Filiala Dobrogea din 2004.
Dupa rezultatele dezastruoase din educatie, Executivul lui Dacian Ciolos a picat, si el, la BAC! ... - Notele de la Bacalaureatul din acest an demonstreaza ceea ce se stia deja… si anume, faptul ca Educatia nu a fost, decat pe hartie, una dintre prioritatile Guvernului Ciolos!
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013.
Gata si cu bacul de anul asta, gata si cu contestatiile. Absolventii de liceu isi pot lua linistiti diplomele acasa si pot merge mai departe pe drumul lor, cu tot comportamentul unora din timpul celor patru ani:
Masurile financiare anuntate pana acum pentru acest an au bagat spaima in romani, care vor avea si mai putini bani in buzunare si taxe mai mari de platit.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri. In doua luni, angajatii DGFP Dolj au incasat 1,2 milioane de lei sub forma de stimulente.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. Sorin de 28 de ani jud. Prahova, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul marca MAN care tracta o semiremorca, pe bld.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Presa consemneaza si azi, ca in fiecare an, evenimentul de la 23 August 1944. Actul istoric de la 23 August 1944 este extrem de controversat, atat din punctul de vedere al implicatiilor ulterioare, cat si al desfasurarii evenimentelor in acea zi de rascruce pentru istoria moderna a Romaniei.
In cazul in care va ganditi sa va schimbati cariera aveti reale oportunitati in toamna sau iarna.Pe tot parcursul anului, finantele sunt destul de stabile, desi aveti mereu tendinta de a cheltui mult.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Sorin Ion, secretar de stat la Ministerul Educatiei, a declarat pentru Euronews Romania ca exista doua posibile scenarii pentru examenul de Bacalaureat. Daca greva se incheia pana la sfarsitul saptamanii, probele vor incepe normal. In caz contrar, exista posibilitatea echivalarii probelor de competente.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
google-analytics.com