Cautare

61613 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (4.14 secunde)
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... Vor fi prezenti producatori din toate zonele tarii, mesteri si artizani, negustori si anticari.
Berbecii primesc un ajutor din partea astrelor: planeta Iubirii ajunge chiar in sectorul Iubirii din astrograma lor. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Taurii sunt apreciati la serviciu si se pot astepta la o promovare.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. Ei au inceput sa-si dea demisiile din partidele care i-au promovat in aceste functii. Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Imi retrag semnatura de pe proiectul Andronescu.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie. ... Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
Probele scrise ale examenului de capacitate s-au incheiat. Acum, cei peste 150 de mii de elevi care au terminat gimnaziul asteapta afisarea notelor obtinute la testari. Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale.
Trec la PNL. Alti doi parlamentari au demisionat din PDL Deputatii de Caras-Severin Gheorghe Hogea si Valentin Rusu au anuntat, miercuri, in plen, ca au demisionat din PDL si ca vor trece la PNL.
Presedintele PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, sustine ca decizia de excludere din partid a lui Antonie Iorgovan a fost facuta statutar, in temeiul articolelor 11 si 12 din Statutul PSD, desi la inceputul saptamanii acesta sustinea ca senatorul nu este membru al filialei din Caras-Severin.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca. In schimb participa la o parada sau iesea la mici.
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... 3 cu ocazia Mosilor de vara Targul de Rusalii. Programul este de la 10, 00 pana la 18, 00 iar intrarea este libera.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala. Contracturile sunt reprezentate de muschi sau tendoane care au ramas prea mult timp in contractie sau in aceiasi pozitie, devenind mai scurte astfel.
Va trebui sa fii foarte atent la ce iti ofera viata in acest domeniu, pe care nu vei reusi sa il controlezi deloc in 2018.
Colica renala se manifesta sub forma unei senzatii dureroase puternice, sfasietoare, care apare brusc in regiunea dorsala, in aria topografica a rinichiului, mai jos de ultima coasta. ... Astfel, momentele in care se resimte senzatia dureroasa sunt intercalate cu perioade de acalmie.
reprezinta inflamatia dezvoltata la nivelul tegumentului conductului auditiv extern, de etiologie infectioasa, eczematiforma sau seboreica Factorii favorizanti sint:
google-analytics.com