Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (4.14 secunde)
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza Targul de Craciun Oficial al Capitalei, intre 30 noiembrie - 26 decembrie 2018, in Piata Constitutiei, cel mai mare targ de Craciun din Romania, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din tara si din strainatate.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Presedintele SRTV, Valentin Nicolau, incearca sa se puna la adapost dandu-si o demisie la misto, care ar urma sa devina efectiva "in momentul in care presedintele Romaniei va promulga o noua lege de organizare si functionare a TVR”.
Dupa relansarea lui de catre premierul Calin Popescu Tariceanu chiar de la tribuna Parlamentului, al doilea episod s-a derulat ieri, la sediul Guvernului, unde reprezentanti ai Executivului si ai asociatiilor jurnalistilor au incercat sa gaseasca solutia optima privind acordarea respectivei publicitati.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
PNL si PD l-au criticat ieri pe Mircea Geoana, pentru contributia la esecul adoptarii Legii alegerilor pentru Parlamentul European in Senat.
note explicative atasate la bilantul contabil, audit obligatoriu, contabili numai cu facultate si certificat de calitate ISO pentru a putea participa la licitatii.
In Constanta, listele cu semnaturi sunt in linie dreapta, ba mai mult, exista si persoane mai mult decat interesate sa demonstreze ca se agita pentru partid. In paralel, se strang semnaturi si pentru un alt demers al Partidului Democrat.
Grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor a trimis la inceputul acestei saptamani o adresa catre Biroul Permanent al acestui for legislativ in care propune ca locul ramas vacant in urma decesului lui Ralu Filip sa fie ocupat de Valentin Nicolau.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu a semnat miercuri decizia privind constatarea incetarii mandatului de secretar de stat pentru diplomatie publica din cadrul Ministerului Afacerilor Externe a lui Valentin Naumescu, ca urmare a reorganizarii ministerului, informeaza Guvernul. Valentin Naumescu si-a incetat mandatul la data intrarii in vigoare a HG nr.
Senatorul UDMR de Bihor Pete Istvan va fi propus de UDMR pentru functia de secretar al Senatului in locul lui Valentin Zoltan Puskas, care urmeaza sa fie numit judecator la Curtea Constitutionala.
Proiectul pentru introducerea votului uninominal a trecut de impasul discutiilor din Comisia parlamentara, dar deputatul PD Valentin Iliescu se declara sceptic in privinta introducerii acestuia.
In sedinta Comisiei de Dialog Social din data de 30 iulie 2009, secretarul de stat Valentin Preda (foto), in calitate de presedinte al Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii a mediat conflictul izbucnit intre reprezentantii FNPFTRR-Federatia Nationala Patronala a Formatorilor din Transportul Rutier din Romania, FNSSR-Federatia Nationala a Scolilor de Soferi din Romania, Federatia Patronala a Scolilor de Soferi din Romania si minister.
Conflictul izbucnit pe marginea proiectului de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere a fost stins, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Patronii din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii nu sunt de acord cu unele dintre prevederile proiectului de lege privind patronatele si propun noi amendamente. Acestia sustin ca au de partea lor 40 de parlamentari, atat de la putere, cat si de la opozitie.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
google-analytics.com