Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (5.20 secunde)
Valentin Nicolau, proprietar al Editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit. ... Valentin Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau.
Daca deputatul Andrian Mihei a plecat de la PC, iar locul acestuia a fost luat - in fruntea Organizatiei Judetene de la Constanta - de fostul prefect Gheorghe Martin (ex-membru PSD), logic a fost ca si despre Valentin Zeicu sa existe rumori prin targ.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban si-a anuntat, pentru astazi, o vizita in Constanta, ocazie propice pentru investirea oficiala a liberalului Constantin Matei pe functia de director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
Presedintele organizatiei Constanta a Partidului Socialist Roman, Valentin Adem, se afla astazi la Tecuci, pentru a-i ajuta pe sinistratii galateni, nenorociti saptamana trecuta de furia apelor.
IMM-urile suporta greul economiei si acuza statul ca face astfel incat micile companii sa se afunde si mai adanc in propria criza. ... Sefii patronatelor spun chiar ca firmele mici si mijlocii nu au fost ajutate sa poata sa iasa din criza, ci au primit doar promisiuni fiscale.
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
Craioveanul Valentin Melusel ruleaza anual sume de ordinul miliardelor de lei comercializand echipament hidraulic. Pasionat de mecanica pana la creatie, omul si-a descoperit vocatia inca de pe bancile facultatii, cand era preocupat sa rezolve tot felul de probleme aparute la echipamentele cu care lucra.
"Principalele obiective ce merita atentia in dezvoltarea turismului sunt infrastructura (degeaba construim hoteluri daca nu au infrastructura) si factorul uman (orice unitate turistica trebuie sa aiba personal specializat)", a declarat Valentin Cristea, presedintele Federatiei Patronale din Regiunea Oltenia F-PRO Craiova.
Angajatii companiei de stat Radionav - companie ce asigura telecomunicatiile navale in zona de competenta a tarii noastre din Marea Neagra - si-au primit salariile dupa cateva luni de neplata a retributiilor lunare, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, considera ca prin cresterea salariilor consumul va fi mentinut la un nivel ridicat, iar acest lucru este singura salvare a economiei romanesti. Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, apreciaza ca doar cresterea salariilor va duce la avansul economiei.
Atacantul Valentin Lemnaru continua pasa proasta de la finalul anului trecut, nereusind sa inscrie din septembrie 2011 Responsabil cu golul in atacul pandurilor, Valentin Lemnaru a uitat sa mai marcheze.
Din ziuaconstanta.ro aflam detalii despre Valentine's Day si despre legenda Sfantului Valentin. Azi, 14 februarie, se sarbatoreste Sfantul Valentin-Ziua indragostitilor. ... In Franta, o tara traditional catolica, Valentine's Day este cunoscuta simplu drept Sfantul Valentine si este sarbatorita ca in restul tarilor occidentale.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food: pe Valentin Dinca, reprezentant Fiesta Food respectiv sotia lui. ... patiserie siriana, patiserie turceasca, dar si dulciuri traditionale de casa romanesti.
"Asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam!" La trei zile dupa ce a trecut razant pe langa granita fragila dintre viata si moarte, chirurgul Valentin Calu, unul dintre supravietuitorii tragicului accident aviatic din Apuseni, ne-a marturisit ca are ceva dureri dar se bucura ca a reusit sa scape.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
- Adina Buzatu, ce ne poti spune despre celebrele bretele, pe care romanii le pot gasi acum si in magazinul Trends by Adina Buzatu din Baneasa Shopping Mall?
S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Liberalii au finaliza luni lista candidatilor pentru colegiile uninominale din diaspora, validand candidatura vicepresedintelui Fortei Democrate, Daniel Zamfir, pentru Europa de Vest, cea a poetului Nicolae Dabija, pentru Europa de Est, si a pastorului penticostal Stefan Movila, pentru America.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat ieri decretul pentru reinvestirea lui Daniel Morar in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de trei ani.
google-analytics.com