Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (4.25 secunde)
Sambata, 7 iunie, personalitati ale vietii publice alaturi de cunoscuti bolggeri de parenting si beauty, au avut ocazia sa descopere un univers al aormelor si armoniei - Universul Caffeol.
Juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).
Bursa Romana de Marfuri (BRM) intentioneaza sa determine cotatii pentru principalele marfuri fungibile si va derula operatiuni atat in Romania, cat si in state din Orientul Apropiat, Balcani si in tari riverane Marii Negre, a declarat Constantin Bostina, presedintele Adunarii Generale a Actionarilor BRM, citat de Mediafax.
patronatul ar putea folosi 40 de hectare din uzina pentru inchirieri si concesiuni, iar aproximativ 1.000 de angajati si-ar putea pierde locurile de munca. ... La randul sau, Casa de avocatura "Bostina si Asociatii", care reprezinta ACC in Romania, raspunde evaziv la aceasta problema.
Vicepresedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania a atras atentia asupra faptului ca in ultimele luni industria da semne de scadere, exportul, care genereaza valuta, da semne de scadere, iar din 2012 va trebui sa incepem sa rambursam si datoria catre finantatorii externi, in conditiile in care substanta economiei slabeste.
Cei doi antrenori, Aurelian Rosca si Marius Danulet, dar si colegii lor, Ionel Gheorghe si Alina Cosmescu, au facut o treaba buna in acest sezon, dar numai cu meritul incontestabil al jucatoarelor.
Lui Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, oficial ii merge bine - dupa cum a declarat, sub forma de gluma, chiar acesta.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Deputatul PNL de Dolj Horatiu Buzatu a afirmat, vineri, ca schimbarea din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie a lui Daniel Morar ar putea insemna inceperea cercetarilor in cazul unor "lideri marcanti ai PDL",.
Corneliu Vadim Tudor, seful unui partid extraparlamentar (PRM) il acuza pe Patriarhul Daniel ca si-a vandut sufletul Satanei, facand campanie electorala pentru Traian Basescu, seful statului santajandu-l pe inaltul ierarh cu un dosar de Securitate.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
Un tanar afacerist din Buzau, Valentin Burada, a decis sa-si incerce norocul intr-un domeniu generos, dar extrem de sensibil: ... sa deschida un centru medical de sanatate si frumusete, un loc in care femeile sa vina timide si sa plece fericite si increzatoare in ele.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
Valentin Nicolau, membru in cadrul noului CA al SRTV, s-a declarat dezamagit, marti, de alegerea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie, afirmand ca este prima data in istoria televiziunilor publice din Europa cand in fruntea structurii de conducere este desemnat un ‘sef de serviciu secret’.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
google-analytics.com