Cautare

6054 de rezultate pentru "muzeul taranului roman 27 07" (3.03 secunde)
Aceasta se desfasoara pe 8 si 9 iunie la Muzeul "Antipa".
Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" aniverseaza 78 de ani de existenta in data de 17 mai 2014. Cu aceasta ocazie, la Muzeul Satului vor avea loc in perioada 16-28 mai, urmatoarele evenimente:
Sambata, 24 mai 2014, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" implineste 106 ani de la deschiderea sa in sediul actual.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa a organizat sambata, 15 noiembrie 2014, in Sala Multimedia, conferinta intitulata Mamiferele desertului african, sustinuta de biologul Petre Bogdan Matei.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa:
In cadrul KINOdiseea Altfel, sambata, 1 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeul Taranului, va avea loc proiectia filmului Amelie.
Institutul Cultural Roman este prezent in lista cu 3 proiecte - Reuniunea Teatrelor Nationale Romanesti la Chisinau.
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman:
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman:
Carmen si Iulian Bere au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... De Craciun, o veti gasi pe Carmen Bere cu un stand cu bijuterii din cristale tot la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
in curtea Muzeului National al Taranului Roman / AmosNews Din 20 pana in 22 noiembrie cetatenii sunt asteptati la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)! in curtea Muzeului National al Taranului Roman din Sos.
Anul acesta, proiectiile au loc in fiecare final de saptamana si se vor desfasura exclusiv in aer liber, la Cinema Muzeul Taranului in aer liber, Gradina Muzeului Grigore Antipa si Opera Comica pentru Copii - acoperis, in condirii confortabile si sigure, respectand toate normele de distantare fizica.
Muzeul Agriculturii Slobozia a participat recent la targul traditional organizat la Palatul Parlamentului. ... Promovam agricultura romaneasca, iar carele noastre au fost expuse anul trecut la Muzeul Taranului Roman.
- Am restaurat razboaiele de tesut din toate zonele tarii, de la Muzeul Satului, de la Muzeul Dumbrava Sibiului si, la Muzeul Taranului Roman, am inceput cu mancare traditionala.
Vineri, 30 septembrie, la Clubul Taranului Roman, va avea loc lansarea compilatiei Romanian Ethno Jazz. ... Lansarea albumului va avea loc in cadrul concertului Cobzality, vineri 30 septembrie, Clubul Taranului, orele 21:00.
Romanii implicati in "Marele Jaf" au furat operele lui MATIZ si GOGHEN Suspectii arestati in ancheta furtului de tablouri de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam nu aveau nici macar cunostinte minime de arta, din moment ce la audieri nu au stiut sa scrie corect numele panzelor sustrase sau ale pictorilor semnatari.
Policolor S.A., producator roman de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in piata, lanseaza campania nationala Culorile Romaniei, editia 2016, prin care sunt sustinute proiecte din Romania avand ca numitor comun doua valori importante:
Pentru o investigare adecvata, cele 3 obiecte au fost trimise la Muzeul de Istorie din Cluj-Napoca.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
La targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com