Cautare

8635 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (3.70 secunde)
Satul Pierdut se va lansa la nivel mondial sambata, 18 martie 2017, iar din 31 martie a.c. ... Printre vedetele care dau voce personajelor, in versiunea dublata in limba romana, se numara Andra Maruta (alias Strumpfita) si Claudiu Bleont (in rolul Gargamel).
OZN-uri si aparitii (Autor: ... Ce altceva ar putea fi o lumina inexplicabila, sau un obiect care coboara din inaltimi si se intoarce apoi la ceruri? Si Ion Hobana evoca un astfel de caz, petrecut in iulie 1927.
Atunci liberalul a propus modificarea limitelor teritoriale ale municipiului Galati si ale comunei Smirdan. Proiectul a primit votul deputatilor si senatorilor. ... "Satul Suhurlui este separat de comuna Rediu de un deal si prezinta premisele unei dezvoltari agricole. Are si infrastructura necesara unei comune.
Delegatia Comisiei Europene (DCE) in Romania promoveaza satul romanesc incercand sa-l apropie macar la nivel de libera initiativa de cel european.
Spadasina de la CS Universitatea Craiova va fi rezerva pentru echipa Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra si va locui separat de colegele sale. In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman.
In logo apar cinci atleti, trei barbati si doua femei, fiecare reprezentand cate un sport: fotbal, inot, sprint, aruncarea cu sulita si scrima.Google are si o pagina speciala dedicata Jocurilor Olimpice:
Transfer aeroport pentru zborul catre Madeira si transfer pentru cazare. ... incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori.
replicaonline.ro/ Moga-Mobilul a ajuns la Independenta si Movila Verde: zeci de persoane si-au facut analizele gratuit (Autoare: Mirela Sorina PASCAL) Zeci de persoane din localitatile Independenta si Movila Verde au beneficiat, vineri, de un set de analize gratuite si controale amanuntite.
Si incerc sa-mi aduc aminte ce-am simtit in acea vreme. ... De altfel tot ce stiu despre al doilea razboi mondial cunosc din filme si din ceea ce am citit ulterior.
Si incerc sa-mi aduc aminte ce-am simtit in acea vreme. ... De altfel tot ce stiu despre al doilea razboi mondial cunosc din filme si din ceea ce am citit ulterior.
Satul Olimpic al Jocurilor de vara de la Paris a fost inaugurat in prezenta presedintelui Frantei Emmanuel Macron. ... Peste 82 de cladiri, 3.000 de apartamente si 7.200 de camere vor fi puse la dispozitia sportivilor pe durata evenimentului.
Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. ... Din cauza ghetii, in centrul localitatii Brezoaele, ambulanta care mergea la un caz a derapat si s-a oprit intr-un stalp.
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara. Spre exemplu, compania de colectare detine autospeciale care compacteaza in cel mai scurt timp deseurile, iar pubelele revin la sol spalate si igienizate.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
Banat In perioada 15-17 decembrie, temperaturile vor fi in scadere si vor deveni apropiate de cele normale in a doua parte a lunii decembrie, cu 2-5 grade ziua si -3-0 grade noaptea.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Aproape 200 de cadre militare in rezerva s-au intalnit in week-end-ul trecut cu senatorul PDL Dorel Constantin Onaca, candidatul democrat-liberalilor facandu-le supriza de a o aduce in fata lor si pe Elena Udrea, secretar executiv in Biroul Permanent National al partidului.
google-analytics.com