Cautare

8635 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (4.62 secunde)
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Celalalt partid al Opozitiei, PRM a pierdut trei consilieri locali "neimportanti", dar in partid s-au inscris, in ultima perioada, 150 de consilieri locali si judeteni.
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN.
Un barbat si-a pierdut viata Un barbat mort si un copil dat disparut, o comuna constanteana inundata in totalitate, zeci de strazi acoperite de ape si sute de hectare de culturi distruse. Acestea sunt urmarile ploilor din ultimele zile.
MAI MULTE JUDETE SUB APA Astfel, in ultimele 24 de ore, au fost afectate 33 de localitati, din 10 judete (n.r. Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Boc i-a amintit de vremea cand actualul senator "lingea usile si clantele" de la Palatul Victoria pentru a ajunge secretar de stat in primul guvern pe care Boc l-a condus. ... Reactia lui Boc a fost una surprinzator de dura, invitandu-l pe liberal sa lase "smechereala de Dambovita".
Legume si fructe mai putine, dar mai scumpe. ... Preturile difera atat in functie de produs cat si de regiune. Peste tot, insa, legumele si fructele costa mai mult.
Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legatura rutiera si de tramvai intre B-dul N. ... Orhideelor - Podul Grozavesti - B-dul Vasile Milea (pentru circulatia tramvaielor) si respectiv sos. ... raul Dambovita peste podul existent si calea ferata, in zona Garii de Nord.
Povestea celui mai mare proiect de infrastructura urbana postdecembrist Cum a devenit Pasajul Basarab un record european Pasajul Basarab da cumplite batai de cap, de patru ani, inginerilor romani, spanioli si italieni care lucreaza impreuna la acest proiect. ... Dar exista si un motiv de fala:
Cum va arata noul centru al Bucurestiului Unsprezece parcari, trei poduri noi, zeci de spatii si piatete publice si kilometri intregi de trasee pietonale. ... Principalul obiectiv al Planului Integrat de Dezvoltare Urbana este acela de a recupera centrul Bucurestiului ca zona de interes pentru bucuresteni si pentru investitori.
COD GALBEN DE PLOI SI FURTUNI! Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Cand vor fi GATA LUCRARILE Lucrarile de la pasajul subteran din Piata Sudului vor fi gata in luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dambovita, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat in august, urmand sa fie incepute lucrarile la constructia drumului care leaga podul de Soseaua Oltenitei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.
Oamenii legii ii cauta acum pe hoti si verifica daca a fost cineva ranit. O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita.
De altfel, Casa Judeteana de Pensii Constanta pune la dispozitia pensionarilor, pentru luna mai, 770 de bilete cu plecare in statiuni, dintre care 369 bilete cu plecare pe 10 mai si 401 bilete pentru a doua serie de plecare, pe 28 mai.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. ... Dupa orele pranzului, primele estimari au inceput si ele sa circule printre politicieni si ziaristi. ... In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente.
google-analytics.com