Cautare

8635 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (4.31 secunde)
- numele Salonic (Thessaloniki), provine de la Thessalonica, sotie a lui Cassandru si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul. - Monumentele paleocrestine si bizantine din Salonic au fost inscrise in anul 1988 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
In urma cu trei luni de zile am demarat seria unor interpelari adresate dumneavoastra in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, pe subiectul starii drumurilor judetene.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Ierusalim, orasul Domnului (Autor : IRINA STOICA) Putine locuri raspandesc lumina si farmecul batranului Ierusalim, cu zidurile sale vechi emanand o magie unica in lume.
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea sptiului Transnitrean si nu numai / Sursa:
Localitatea Topesti, Gorj, a primit distinctia de "sat european" in urma unui concurs lansat la nivel national de Delegatia Uniunii Europene in Romania si postul national de televiziune.
Conservatorii cer presedintelui Traian Basescu sa ceara DNA si Curtii de Conturi sa se autosesizeze in legatura cu acordarea lui Costica Constanda a terenului in Satul Francez, considerand ca acest lucru este o "afacere dubioasa", a declarat, luni, senatorul PC Marius Marinescu.
In oricare sat romanesc as merge, mi se confirma mereu si mereu acelasi lucru: ... Pe langa diversitatea oferita cu generozitate de natura, Romania este bogata si in ceea ce priveste patrimoniul cultural si istoric.
"Stiu foarte bine ca cei care au condus Romania si judetul Dambovita in ultimii ani au foarte multi bani, au foarte mult tupeu si incearca acum sa se ascunda in diverse locuri si sub diverse culori.
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, si-a lansat, miercuri, 20 aprilie, la Targoviste, cartea "Romania si lumea" la corpul K al Universitatii Valahia.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Abia a trecut plutonierul de coltul blocului cand a auzit un vajait ciudat si a simtit un curent puternic de aer.
anul trecut au existat doar 7 cazuri confirmate de rujeola si niciun deces, potrivit Ministerului Sanatatii.Reamintim ca numarul parintilor care refuza sa-si vaccineze copilul creste in Romania de la an la an, in urma unor campanii masive duse de organizatii ortodoxe sau de personalitati media precum Olivia Steer.
Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste. Nu si-a mai revenit, oricat as fi facut. ... Autopromovat drept bioenergetician, bioterapeut si vindecator, Mudava a ajuns extrem de cunoscut in 1996, cand a candidat la Presedintia Romaniei.
IOANA FLORIA) Daca de-a lungul istoriei au existat arhitecti ce ne-au lasat adevarate capodopere ce starnesc admiratie si semne de intrebare, cum de au putut fi construite. Pe planeta se intampla sa se afle si asezari dintre cele mai ciudate.
google-analytics.com