Cautare

8629 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (9.03 secunde)
Si asta pentru ca marele proiect al fostului Minister al Transporturilor s-a dovedit a fi o mare teapa.
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress.
Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga. ... si om cu om se privira. Lung, fara a-si spune un cuvant. Vedenia aceasta a dat mult de lucru talmacitorilor din sat si macina mintile.
Incepand din acest an, locuintele romanilor vor fi incalzite mai bine si cu costuri mai mici. Asta, pentru ca guvernul va aloca aproximativ 300 de milioane de lei pentru lucrari de modernizare a sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Cu toate acestea, daca aud vorbindu-se de rau despre Calarasi, ma revolt imediat ca si cand cineva m-ar fi injurat, ca si cand as fi fost tinta unui atac la persoana.
Vrei sa bati un clopot, te pomenești ca cineva bate isteric si fara sens un clopot mult mai mare. Vrei sa le spui oamenilor ca exista risc de inundatii, in acelasi moment din biserica tasneste preotul satului smulgandu-si parul si barba si urland ca vine sfarsitul lumii.
La Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa. ... si cele mari si cele mici. ... Aici, puteai gasi si:
Votarea se va face numai intre orele 7.00 si 21.00. ... Alegeri pentru primari si consilii locale vor avea loc in localitatile: Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
Adrian Tutuianu castiga detasat presedintia CJ Dambovita Senatorul PSD Adrian TuTuianu a castigat presedintia Consiliului Judetean Dambovita, cu 56 la suta din voturi, devansandu-l clar pe candidatul PDL, Florin Popescu care a obtinut doar 34 la suta din voturi.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri.
Si, desi nu-mi face nici o placere, trebuie sa-i raspund acestui necioplit la prostiile pe care le-a debitat acolo. ... Si nici nu ma mir, avand in vedere antecedentele personale si ale celor mai apropiati colaboratori ai sai.
Cati dintre parlamentarii actuali PSD si PNL vor mai avea colegiu in 2012 intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti In primul rand, primul lucru care trebuie precizat este ca Parlamentul unicameral de 300 de reprezentanti va avea pentru PSD si PNL doar 282 de membrii, din prisma candidaturilor, pentru ca, din start, 18 locuri vor ajunge la reprezentantii minoritatilor nationale.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE Noua strategie propune nu doar scoaterea in evidenta a caracterului eclectic specific centrului Capitalei, ci si revitalizarea si reconectarea zonelor aflate in centrul Bucurestiului, dar care au fost izolate de ceea ce astazi bucurestenii considera centrul istoric al orasului.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Orasul Tulcea se afla situat in judetul Tulcea, fiind resedinta de judet a acestui judet, devenind la data de 14 noiembrie 1878, capitala judetului cu acelasi nume, fiind cel mai important oras al Dobrogei.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
google-analytics.com