Cautare

15181 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (4.45 secunde)
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Magda Marincovici) Laptele matern are proprietati antiinflamatoare si cicatrizeaza ranile Laptele matern contine molecule capabile sa combata infectiile si sa faciliteze cicatrizarea.Dar laptele matern este bogat in anticorpi si in nutrienti, contribuind la consolidarea imunitatii bebelusilor.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale. Este prima fabrica finalizata pe care un furnizor Ford o anunta in Banie.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
Becali se intoarce la Steaua: ... "Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba. Patronul Stelei s-a razgandit - va fi pe stadion la toate meciurile Stelei.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca omul de afaceri craiovean Samir Spranceana poate fi judecat la Craiova. Parchetul General solicitase in cursul lunii octombrie stramutarea dosarului de fond nr.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti. Castigatorii vor fi anuntati la mijlocul lui noiembrie.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Gandul:
O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA. În calcul nu au fost luate, deocamdata, fondurile pentru exproprieri.
google-analytics.com