Cautare

782 de rezultate pentru "imagini" (3.04 secunde)
Este vorba despre un serial intitulat O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, care va putea fi urmarit pe blogul Pagini de istorie locala, unde Constantin Tudor va publica saptamanal cate doua episoade.
Manualul acopera nenumarate evenimente si scenarii care se pot intampla personalului militar si altor membri ai DoD, de la imagini din activitati post-batalie, la peisaje naturale.
In cadrul Proiectului finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale s-a realizat pentru prima oara in Romania o dotare a unitatilor de invatamant preuniversitar si institutiilor publice cu o colectie de tablouri cu imagini tip fotografii - Galeria Razboiului de Reintregire a Romaniei din anul 1917 in peste 4.000 de locatii.
Ulterior, Spyros i-a aratat lui Mantle si cateva dovezi documentare, inclusiv imagini ale extraterestrului schitate, de mana, pe niste coli de hartie, mesaje originale de la firma Kodak, fotografii cu interioare ale unor facilitati medicale militare americane, cu personal, halate si aparatura din acea epoca etc.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Peste tot unde era vorba de imagini. Si nu orice fel de imagini.
In acest sens, atat invitatii cat si moderatorul au sesizat faptul ca viata si integritatea fizica a premierului ar fi putut fi puse in pericol in situatia in care persoana care a surprins respectivele imagini s-ar fi putut apropia de premier cu o arma sau alt dispozitiv similar, fapt ce i-a determinat sa solicite un punct de vedere de la SPP ca institutie abilitata cu paza si protectia primului ministru.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I). ... De asemenea, prezentam doua imagini adnotate si a actualelor sedii in care functioneaza Primaria Calarasi.
La final, am obtinut aprobarea si s-au scanat sute de imagini, bineinteles contra cost, cca 1.000 ron. ... Am mers la Muzeul Municipal, iar Florin Radulescu mi-a aratat impresionanta lui colectie de imagini, punandu-mi la dispozitie tot ce are.
In ultimele 2 imagini, acesta aparea insa doar ca un punct care se pierde in imensitatea inaltimilor cerului. ... Abia dupa un timp, dupa ce a expus si cliseele ramase, l-a developat si a facut copii ale straniilor imagini.
La final, am obtinut aprobarea si s-au scanat sute de imagini, bineinteles contra cost, cca 1.000 ron. ... Am mers la Muzeul Municipal, iar Florin Radulescu mi-a aratat impresionanta lui colectie de imagini, punandu-mi la dispozitie tot ce are.
De la 1 iulie pachetele de tigari vor fi amprentate cu imagini sugestive privind efectele fumatului.Campania impotriva fumatului devine mult mai agresiva.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion. ... Ultimele imagini cu autostrada, postate aseara pe youtube arata ca sunt portiuni unde asfaltul este gata, dar si tronsoane unde este plin santier.
- 1,2 miliarde de subscriptii mobile broadband in 2011 - 5,9 miliarde de subscriptii mobile estimate in 2011 - 85% din terminalele mobile livrate in 2011 includ un browser web - 88% reprezinta procentul de trafic pe segmentul pe tablete facut de iPad • Video - 1 trilion (un milion de milioane) numarul de accesari de clipuri pe YouTube - 140 numarul de clipuri vazute pe YouTube per persoana la nivel global - 48 ore de continut video uploadat pe YouTube in fiecare minut - cel mai vizionat clip pe YouTube in 2011 a fost Rebecca Black - Friday - 76,4% este procentul detinut de YouTube ppe video la nivel global - 201,4 miliarde de clipuri vizionate pe luna la nivel global - 88,3 miliarde de clipuri vizionate pe luna doar pe YouTube • Imagini - 14 milioane de conturi Instagram create doar in 2011 la nivel global - 60 de imagini pe secunda uploadate pe Instagram - 100 miliarde de imagini pe Facebook pana la jumatatea lui 2011 (acum sunt peste 300 miliarde) - 51 milioane de utilizatori Flickr - 4,5 milioane de imagini uploadate pe Flickr zilnic - Apple iPhone 4 cea mai populara camera pe Flickr
Testul Rorschach, cunoscut si sub denumirea de "psihodiagnostic", reprezinta o interpretare libera a unei imagini asimetrice, fiind folosit pentru alcatuirea profilului personalitatii pacientului.
La standul acestora, gasiti crucifixuri din lemn - la 25 RON, 35 RON si 60 RON, crucifixuri pictate cu grau, hrana principala a sufletului, figurine din lemn pictate, "globuri" facute din lana, icoane pe sticla, cu imagini religioase si icoane cu imagini care reprezinta Craciunul.
Practic, indiferent de diagonala, va sfatuim sa va orientati spre standardul 1080p, adica o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli cu imagini afisate in modul progressive, pentru a va putea bucura de un nivel al detaliilor superior si de o claritate imbunatatita.
- Textul cuprins intre etichetele si - Nume de domeniu - Elementele HTML - Etichetele HTML - Frecventa unui cuvant cheie, atat in pagina cat si global - Sinonime ale cuvantului cheie - Atributele ALT pentru imagini - Titlul link-urilor - Numarul total de hyperlink-uri de la si spre o pagina - Calitatea site-urilor de la care pleaca link-uri spre o pagina - Vechimea unui site In sens larg, SEO reprezinta o componenta a Marketing-ului prin faptul ca necesita intelegerea modului in care functioneaza algoritmii de cautare si ce ar cauta vizitatorii, pentru a stabili o corespondenta cu site-urile care ofera ceea ce acestia cauta.
este tehnica care poate crea imagini sub actiunea luminii, este o imagine obtinuta prin aceasta tehnica; ... Fotografia este o amintire palpabila, o amintire in imagini. ... De cele mai multe ori fotografia este asociata cu amintiri placute si imagini frumoase, pitoresti.
cateodata se abureste usor, existand chiar momente cand in interiorul lui pot fi vazute imagini stilizate de munti si temple. ... Mai mult, in timp ce era luminat, craniul parea ca lua foc, isi schimba culoarea si emana imagini, mirosuri si sunete stranii.
google-analytics.com