Cautare

264 de rezultate pentru "festival asiafest" (2.67 secunde)
Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival.
Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible. ... Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival.
Bicycle Music Festival se va desfasura in Parcul Carol si se va incheia cu un after party in fabrica si Club B52. In urma unor evenimente neprevazute aparute de curand, Bicycle Music Festival se muta intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, anume Parcul Carol.
In perioada 13-20 mai fa-ti timp pentru tine si relaxeaza-te la EUROPAfest - Caffe Festival Ibis. ... EUROPAfest - Caffe Festival inlocuieste rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca pentru a apropia publicul de muzica buna si a largi sfera consumatorilor de jazz si blues.
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
Pe 21 mai, la ora 12.00, se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.
Desfasurat pe 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Bucuresti, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, in Romania.
Printre participantii si castigatorii acestei editii, s-a aflat si cunoscutul caricaturist Codrin Cardu, care a avut cateva nemultumiri legate de acest festival. ... Ideea unui Festival de Umor si Caricatura este laudabila, insa carentele care apar sunt:
Nici de firma din Iasi care aranjeaza festivaluri nu am fost incintat, ce chestie sa mai platesti si pe altul sa faca un festival amarit. ... Pentru distractie, zice lumea, dar de distrat ne putem distra si fara festival.
Duminica seara a fost ultima zi din fastuosul festival de moda de la Mamaia, "Fashion Summer Festival". ... Festivalul "Fashion Summer Festival" a gazduit prezentari importante de moda ale unora dintre cei mai consacrati designeri romani, precum Catalin Botezatu.
150 de minute Productie noua a Festival d‘Aix-en-Provence In coproductie cu Opera national du Rhin, La Monnaie / De Munt de Bruxelles, Teatrul Bolsoi din Moscova si Grand Theatre de Genčve.
China planuieste un oras al filmului in stil frantuzesc si un festival similar cu cel de la Cannes China investeste un miliard de dolari pentru constructia unui oras al filmului in stil frantuzesc si organizarea unui festival de film similar celui desfasurat la Cannes, centrul urmand sa fie situat in districtul Anji, situat la trei ore de Shanghai, informeaza theguardian.com.
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de doua zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
VICTORIA JAZZ FESTIVAL este dovada ca stradania, efortul si dragostea pentru muzica buna reuseste sa tina in viata un festival de muzica buna intr-un orasel din Tara Fagarasului, numit VICTORIA si aparut in anii '50, ca urmare a dezvoltarii industriei chimice.
Organizatorii PROCULT FILM FESTIVAL:
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte: ... Este permis accesul cu animale de companie, in masura in care acestea nu deranjeaza alti participanti la festival.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Cea de-a 6-a editie a Balkanik Festival are loc de vineri pana duminica, in Gradina Uranus din Capitala. ... Balkanik Festival isi deschide portile vineri, la Gradina Uranus din Bucuresti (str.
google-analytics.com