Cautare

113 de rezultate pentru "estiri" (2.81 secunde)
In sprijinul proiectului ing Titus Cristescu sunt si articolele publicate pe site-urile nationale estiri.ro si einformatii.ro. Astfel, unul dintre cele mai citite articole de pe estiri.ro si enformatii.ro este urmatorul: ... Redactia estiri.ro si einformatii.ro are o alta opinie si anume:
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni.
Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Estiri.ro si Einformatii.ro va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Craciun Fericit!
Site-ul estiri.ro iti prezinta in exclusivitate povestea autoarei cartii care da speranta tuturor celor care credeau pierduta lupta cu kilogramele in plus.Dieta-Minune nu e un titlu pe care l-am ales intamplator pentru carte si pentru a intitula acest stil de viata.
Redactia Estiri.ro si Einformatii.ro va ureaza sarbatori fericite, sa aveti un Craciun fericit si plin de magie, toate dorintele sa vi se implineasca.
Publicatiile nationale online Estiri.ro si Einformatii. ro va ureaza La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea si in 2018 de toate:
ESTIRI.RO si EINFORMATII.RO va ureaza Paste fericit impreuna cu cei dragi! Va multumim ca ne cititi zilnic, si astfel sunteti informati cu tot ceea ce este mai important in actualitatea romaneasca!
Redactia ESTIRI.RO si EINFORMATII.RO va ureaza ca 2020 sa fie un an bun, plin de sananate, noroc, bucurii si impliniri!
Asa se intitula articolul de ieri, aparut pe www.estiri.ro. Previziunea s-a adeverit: jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a invins-o in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4, pe rusoaica Maria Sharapova, intr-o partida disputata sambata la Foro Italico.
Transmitem cititorilor site-urilor estiri.ro si einformatii.ro urari de sanatate si bucurii, iar Anul Nou sa aduca tuturor innoirile sperate, zambet pe chipurile copiilor, belsug in case.
Referitor la acest subiect, in publicatiile estiri.ro si einformatii.ro a aparut cu un an in urma un articol in care era sustinuta chiar aceasta idee - a valorificarii din punct de vedere urbanistic a Turnului de Apa.
• http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38294/caz-cutremurator-in-timis:-cainii-au-mancat-penisul-si-testiculele-unui-baietel-/0/ • http://videonews.antena3.ro/video/romania/ancheta-in-cazul-unui-copil-din-timis-mutilat-de-caini-in-urma-cu-un-an-si-jumatate-a-ramas-blocata.html • http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38305/craiova-:-un-caine-maidanez-a-perforat-urechea-si-a-provocat-rani-la-cap-unui-copil-de-1-an-si-4-luni/0/ • D-na C.R.:
Publicatia online www.estiri.ro ii ureaza "La multi ani!" Neintrerupt, din anul 2001, Magda Marincovici este Sefa Departamentului Sanatate de la Jurnalul National. ... Publicatia online www.estiri.ro este onorata sa preia din cand in cand articolele pe teme de sanatate ale doamnei Magda Marincovici.
Estiri.ro, la finalul articolului). ... Estiri.ro : "Indexul European de Performanta in Tratarea Hepatitei" compara nivelul de screening, tratament si preventie in cele 27 de state ale U.E.
Mesajul a fost preluat pe estiri.ro si einformatii.ro intr-un articol intitulat: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
Pentru echipa de jurnalisti de la estiri.ro si einformatii.ro ziua de joi, 12 decembrie 2019, a fost o zi magica de iarna.
Ministerul Educatiei Nationale, Elixir Press, Ibis Hotels; Parteneri media: Radio Romania, Radio Itsy Bitsy, Doxi, Pipo, Terra Magazin; www.estiri.ro
Multumesc TOTO pentru ca vii intotdeauna cu inima deschisa in Romania!", ne-a spus Liviu Zamora, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Detest fixativele care iti usuca parul, asa ca vreau fixative flexi care sa nu-mi incarce parul", ne-a spus Dana Savuica, in exclusivitate pentru estiri.ro.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia.
google-analytics.com