Cautare

32137 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat da sau ba" (5.68 secunde)
Salariatii de la Commet SA Tecuci au reinceput lucrul. Anuntul a fost facut ieri de catre presedintele Federatiei Sindicatelor Unite din Tecuci, Iulian Necula. ... Administratia a promis ca va plati salariile intr-un timp foarte scurt si se vor rezolva problemele ridicate de noi”, ne-a declarat Iulian Necula.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Potrivit explicatiilor date de Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, acest rezultat a fost obtinut in urma grevei, dar si a faptului ca muncitorii nu beneficiaza de conditii bune de munca.
UDREA, IMPARATEASA TIGANILOR "Imparatul" Iulian a declarat pentru ziarul Ring - autoare, Claudia Marcu, intr-un articol meserias - ca dupa doliul pentru "regele" Cioaba, o va cere de nevasta pe Udrea, adica, o va cumpara de la Blaga. Iulian Radulescu se lauda cu bogatiile lui exorbitante, fiscul stie?
16, in spatele Pietei 1 Mai, in sectorul 1, l-am intalnit pe anticarul Iulian Preda, intr-o casa cu etaj. ... tablouri vechi si valoroase, reviste vechi, ii, insigne, obiecte de argint si de bronz valoroase. ... M-am nascut printre obiecte de arta si cu timpul am inceput sa le indragesc.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. Sotia mea, care este din Tismana, Gorj face covoare traditionale si carpete oltenesti de cand avea 12 ani.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Bucharest 10k&FAMILY RUNce s-a desfassura tduminica, 7 aprilie, incepand de la ora 09:00, pe un traseu de 10 km inchis traficului auto, cu punct de start si sosire in Parcul Izvor.
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Madalin Ionescu trebuie sa aiba un look WOW! Uite cum arata dupa 20 de minute de cumparaturi - Asemenea sosete ai vazut mai rar Madalin Ionescu a acceptat propunerea celor de la D-Paparazzi si a mers la cumparaturi intr-un timp record pentru a avea un look WOW.
Georgeta Ionescu, noul secretar general al Camerei Deputatilor a declarat ieri, la prima intalnire cu presa, ca intretinerea si finalizarea Palatului Parlamentului genereaza foarte multe probleme.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a insotit ieri ziaristii intr-un tur al Parlamentului.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
"Directorii SIE si-au manifestat intreaga disponibilitate pentru aplicarea legislatiei in vigoare, asa ca am putut stabili un calendar concret al predarii arhivei desecretizate a Securitatii", a declarat ieri Cazimir Ionescu, membru al Colegiului CNSAS.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu (foto), a dat ieri lamuriri cu privire la articolele critice din presa legate de produsele gen "bigudiuri" din planul de achizitii al Camerei, motivand ca utilajele si produsele care nu sunt strict necesare activitatilor legislative sunt destinate intretinerii si functionarii imensei cladiri a Parlamentului.
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea consilierului de stat de la Departamentul de Planificare si Analiza Politica din cadrul Administratiei Prezidentiale, Bogdan Chiritoiu, in functia de presedinte al Consiliului Concurentei, pentru un mandat de 5 ani.
Consilierii PD-L spera sa convinga PRM sa se alature democrat liberalilor si PNG pentru a forma o noua majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), primind postul de viceprimar ocupat in prezent de Robert Ionescu (PNG).
google-analytics.com