Cautare

32137 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat da sau ba" (3.65 secunde)
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda.
Medicii legisti au stabilit ca elevul Scolii cu clasele I-VIII din Filiasi care, pe 15 mai, si-a lovit un coleg care a decedat ulterior la spital, a avut discernamant in acel moment.
Date statistice si nu numai (Autor: PIRLOAGA MARIAN) Potrivit fisei de parlamentar actualizata zilnic de catre Camera Deputaților si Senatul Romaniei activitatea legislativa a unor parlamentari calaraseni este deosebit de buna, la nici un an de cand au fost investiti, desi altii se remarca printr-o prestatie indoielnica.
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Secasiu a precizat ca, potrivit calendarului convenit de comun acord cu conducerea SRI, pana la sfarsitul acestei luni, Serviciul va incepe si predarea dosarelor de personal.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu.
Dupa pierderile inregistrate in doar trei luni de la liberalizarea cursului de schimb valutar, estimate la inceputul lunii la aproape un miliard de euro, reprezentantii Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) spun ca, in acest an, exportatorii vor disparea.
Totodata, aproape jumatate din falimentele companiilor din Romania si din lume rezulta din falimentul unor parteneri de afaceri, a declarat presedintele Coface Romania, Cristian Ionescu, citat de un post de televiziune.
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. Vedeta s-a alaturat de curand Scolii Nationala de Folclor, prima si singura institutie de management al talentelor din zona cantecului popular romanesc autentic.
Nu s-a uscat bine cerneala pe actele de investire a noului Guvern, iar presedintele Basescu nici n-a apucat sa cunoasca bine imprejurul Cotrocenilor ca au si aparut primele tensiuni. Mai vizibile deocamdata intre presedinte si partidele din Alianta PNL-PD, si nu intre cele doua Palate.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Accesoriile din argint le luam de la un importator din Italia", ne-a spus Iulian Bere.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, si bratarile cu pietre precum smarald, aquamarin si opal au fost extrem de cautate!
Edilul-sef al comunei doljene Rast, Iulian Silisteanu, este anchetat in prezent de politistii din cadrul Politiei municipiului Bailesti pentru disparitia unei cantitati importante de balast de pe santierul din comuna.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
google-analytics.com