Cautare

16897 de rezultate pentru "de trei ori da" (3.38 secunde)
Asigurarea accesului persoanelor vulnerabile din punct de vedere mintal la justitie.
Adrian NASTASE) Articolul lui Chris Terhes explica ce s-a intamplat la alegerile din SUA dar ofera si informatii incredibile despre cazul Mircia Gutau, condamnat de Livia Stanciu, la ICCJ - dupa doua achitari succesive - si care a castigat, zilele trecute la CEDO.
Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ca noul virus COVID-19 este de 10 ori mai slab decat virusul gripal. Medicul a mai subliniat ca igiena este foarte importanta, in astfel de cazuri.
Esichierul socio-politic romanesc nu duce lipsa, in ultima vreme, de mutari, daca nu spectaculoase, cel putin in stare sa contrarieze. ... Oricat ar da-o la-ntors carcotasii de toate culorile, evidenta e neiertatoare.
Cele sase luni cerute (sau acordate, depinde din ce parte privim lucrurile) de presedintele Traian Basescu pentru ca majoritatea institutiilor statului - si, implicit, conducatorii lor - sa arate o schimbare de macaz, in sensul eficientizarii intregii activitati, au trecut.
Curios, ca tot gazetarul, sa aud si sa vad cum au decurs si ce finalitate au avut consultarile de marti ale presedintelui cu partidele parlamentare, mi-am irosit ceva timp privind, ascultand sau citind chipurile, impresiile ori relatarile celor ce au participat la toata vanzoleala.
Sarim cu totii ca arsi ori de cate ori strainii ne numesc, pe noi, romanii, tigani. Asta, indiferent ca este vorba de ' virtuozitate' - va mai amintiti oare ce scandal a fost iscat la amicalul Franta - Romania cand pe afisul intalnirii a fost pus un violonist ?
Trei videoclipuri oficiale OZN (Autor:
in urma cu doi ani, Guvernul a emis o hotarire prin care se acordau sub forma gratuita, in special tinerilor de la sate, grajduri pentru a incepe o afacere in domeniul cresterii animalelor.
Cazul Pascagoula dupa 40 de ani (Autor :
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.
In ultima perioada, multe banci romanesti au promis dezvoltarea segmentului de creditare dedicat liber-profesionistilor. ... Concurenta acerba pe creditele de consum va obliga bancile, mai ales pe cele mici, sa incerce sa exploateze segmente de potentiali clienti traditional ignorate.
Pentru a nu iesi in pierdere, institutiile financiare si-au majorat dobanzile astfel incat in prezent, suma rambursata de consumatori pentru credit imobiliar sa fie, in unele cazuri, si tripla.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici.
Sueta la un sprit de vara. ... Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura. S-a nascut intr-o familie de tigani lautari din Bucuresti si ii era scris in stele sa cante la nunti, botezuri si alte paranghelii.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Dar de ce s-a anuntat prea devreme?
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo!
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. ... Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ? ... De ce ingrata?
google-analytics.com