Cautare

16897 de rezultate pentru "de trei ori da" (3.57 secunde)
De aceea, in articolul de fata ne-am propus sa vorbim despre cum scapi de vanatai, intrucat, trebuie sa recunoastem, cel putin pentru noi, doamnele, acestea chiar reprezinta o problema. Sa aflam, asadar, care sunt cele mai eficiente 8 remedii la indemana tuturor, care ne scapa de vanatai!
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Declasificarea celor 21 de documente primite de premierul Calin Popescu-Tariceanu de la SRI, despre care presedintele Traian Basescu afirma ca demonstreaza influenta grupurilor de interese in Executiv, se poate realiza numai in cadrul strict stipulat de legislatia in domeniu, care prevede acordul emitentului si indeplinirea mai multor conditii.
www.revistatango.ro (un interviu realizat de Alice Nastase Buciuta) informeaza:
In fine, sunt si unii care zic ca daca esti foarte bun, poti deveni grafician sau pictor, si iti poti vinde picturile si schitele in expozitii, in strada ori online, de unde scoti o groaza de bani.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur. Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii.
Privatizarile deficitare din domenii de interes strategic au fost semnalate, in fiecare an, factorilor in drept de catre Serviciile de informatii. Desi, de cele mai multe ori, era vorba despre infractiuni care aduc atingere securitatii nationale, autoritatile par sa nu se grabeasca sa ia masuri.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Indiferent de guvernul aflat la Palatul Victoria, instabilitatea fiscala a fost de mare clasa in Romania. Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate.
"Ori au juristi prosti, ori isi bat joc de romani" Premierul Victor Ponta a criticat, joi, PDL pentru ca a contestat la CCR votul uninominal intr-un singur tur la alegerile parlamentare.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. ... Pentru a vota, alegatorii vor prezenta membrilor biroului electoral al sectiei de votare un act de identitate.
Bogdan Tiberiu Iacob) In micul PC e agitatie tot mai mare, se vorbeste ba de fuziunea cu PLR, ba de scindare - ca si atomul e divizibil, se stie - iar scandalurile se tin lant, mai ales ca liderul partidului admite, senin, sa a primit numele viitorului partid prin SMS, probabil de sus, precum Moise poruncile de la Doamne-Doamne.
Transgaz a organizat, in urma cu putin timp, o asa-zisa dezbatere publica, insa fara public, in intentia de a obtine, lejer si fara sa dea socoteala populatiei, autorizatia de mediu pentru conductele sale de gaz din judetul Constanta.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. În plus, veniturile împrumutatului trebuie sa depaseasca 4.700 de lei pe luna.
Sare la volanul masinilor primite cadou de la sponsorul Renault. Isi valorifica intens momentele libere alaturi de cei dragi. ... Ieri, ea a acceptat provocarea ProSport de a oferi un altfel de interviu.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Mie imi este teama de multe persoane. Habar n-am de ce, poate ca ma bat? Dar de ce m-ar bate cineva la un astfel de eveniment. ... Cea verbala nu este violenta, eu plec tot timpul de la premisa Nu dau in nimeni atat timp cat stiu sa injur.
Jennifer Lopez are puterea de a raspunde unor indivizi care au lansat aprecieri rautacioase, ofensatoare, la adresa sa. "Este adevarat ca pot sa servesc cafeaua cu ajutorul posteriorului meu, dar sunt foarte mandra de formele mele.
- alimente cu fibre celulozice care nu sunt digerate in stomac si au efecte protectoare asupra mucoaselor intestinale prin evitarea constipatiei, grabirea eliminarii materiilor fecale din colon si reducerea timpului de contact al unor factori cancerigeni cu mucoasa intestinala.
- alimente cu fibre celulozice care nu sunt digerate in stomac si au efecte protectoare asupra mucoaselor intestinale prin evitarea constipatiei, grabirea eliminarii materiilor fecale din colon si reducerea timpului de contact al unor factori cancerigeni cu mucoasa intestinala.
google-analytics.com