Cautare

16897 de rezultate pentru "de trei ori da" (4.89 secunde)
Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii? ... Pretul apartamentelor creste de la an la an, iar ritmul nu este deloc acelasi cu cel al majorarii veniturilor.
Autoritatile recunosc faptul ca evaziunea fiscala se gaseste peste tot, in aproape toate domeniile de activitate, dar ridica neputincioase din umeri. Banii facuti la negru ingroasa conturile evazionistilor, in timp ce oamenii care muncesc cinstit platesc la stat si pielea de pe ei.
Planete despre care se credea anterior ca nu pot gazdui viata ar putea fi capabile sa sustina viata, dupa cum se arata intr-un studiu elaborat de catre University of Aberdeen.
scoţi dobitocul la iarmaroc de trei ori, şi tot de atatea reuşeşti să ... de neghină, inseamnă ... iarmarocul e prost, ori că ... de neghină. ... astea trei ori il mai scoţi odată
scoţi dobitocul la iarmaroc de trei ori, şi tot de atatea reuşeşti să ... de neghină, inseamnă ... iarmarocul e prost, ori că ... de neghină. ... astea trei ori il mai scoţi odată
scoţi dobitocul la iarmaroc de trei ori, şi tot de atatea reuşeşti să ... de neghină, inseamnă ... iarmarocul e prost, ori că ... de neghină. ... astea trei ori il mai scoţi odată
Trei copii si trei adulti au fost transportati la spital, dupa ce trei masini s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in statiunea Busteni, din judetul Prahova, cel mai probabil din cauza unui sofer care a adormit la volan.
Ministrul de Interne, viceprim-ministrul Dan Nica, a declarat, luni, dupa BPCC, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament in trei etape, pe trei pachete de legi:
La nici o luna de zile dupa ce a vandut trei hoteluri din statiunea Saturn cu circa 10 milioane euro, compania THR Marea Neagra anunta deja o noua sesiune de vanzari.
Sunt disponibile putine modele noi cu pretul DDP (include TVA) sub 10.000 de euro. ... Din gama Skoda, Fabia Avantaj cu motor de 1,2 litri are pretul cu TVA in jur de 9.000 de euro.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Desi promoveaza cu agresivitate produse bancare de creditare cu dobanzi din ce in ce mai mici, bancile nu reusesc sa-si multumeasca clientii cu venituri mici care vor sa contracteze imprumuturi de nevoi personale.
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. ... SOARELE ROTUND SI PALID SE IVESTE PRINTRE NORI CA UN VIS DE TINERETE PRINTRE ANII TRECATORI...
Sorana Cirstea a obtinut calificarea in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului. Romanca a invins-o in trei seturi pe poloneza Ursula Radwanska.
ROXANA CHIVU) 9 din 10 participanti la un studiu IRES, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani si care provin din mediul urban folosesc internetul, cele mai accesate retele sociale fiind Facebook, YouTube si Google+.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei. Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cetatenii statelor membre ale UE si ai tarilor nemembre, dar care fac parte din Spatiul Economic European (Norvegia, Islanda, Finlanda), beneficiaza in mod automat de rezidenta pe teritoriul Romaniei. ... 102/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2007.
Romania este codasa Europei la constructia de apartamente, se arata intr-un studiu al Institutului pentru Locuinte din Viena, preluat de un post de televiziune de stiri.
www.taifasuri.ro (un articol scris de Catalina Tagarta) informeaza:
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda in cazul rupturii de ligamente, remedii homeopate. "La ruptura de ligamente apar: durere, tumefactie, echimoza, imposibilitatea de a merge. ... De obicei, este bine sa se apeleze pentru recuperare la un kinetoterapeut.
google-analytics.com