Cautare

16897 de rezultate pentru "de trei ori da" (2.93 secunde)
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am expus cateva opinii ale astrofizicianului dr. ... Davis, participant la Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate (Advanced Aviation Threat Identification Program - AATIP) al Pentagonului destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Abordari de tipul 'dam azi o lege si maine o modificam prin OUG' trebuie sa dispara / Agerpres Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca abordari de genul "dam azi o lege si maine o modificam prin ordonanta de urgenta" trebuie sa dispara si asta nu ca o constrangere la adresa Executivului, ci ca o dovada de responsabilitate in exercitarea competentelor.
Dupa cum arata intr-o ancheta (de altfel, extrem de interesanta) Hotnews, subiect preluat si dezvoltat (pe acest aspect) si de Gandul.info, Stacy Quinney, unul dintre directorii firmei Roman Copper (care a castigat licitatia de privatizare a Cupru Min) este cunoscut in Romania ca actor intr-o celebra (si premiata) reclama la ciocolata "Rom" - o stiti, desigur, cea cu "senzatii romanesti".
Daca esti nou venit in Saloniki iti spun ca nu-ti vor ajunge numai 7 zile de vacanta sa vizitezi orasul in lung si‘n lat.
Cu cat copilul creste mai mare cu atat creste probabilitatea de a se infesta cu paraziti intestinali-viermisori (helminti). Statistica ne spune ca la varsta de 1-3 ani, 80% dintre copiii ajung sa fie infestati de helminti.
O de la Orgasm. ... De ce ne scade dorinta sexuala? ... Oamenii cred, in aceasta epoca in care sexul este vizibil peste tot, in filme, pe internet, etc, ca a nu face sex mai des sau a nu simti dorinta, este echivalent cu a avea probleme de sanatate.
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Evenimentul se anunta de o importanta majora pentru partidul de guvernamant, aflat intr-o cadere masiva in sondaje. ... Tocmai de aceea, evenimentul a primit din partea presei o importanta deosebita.
De trei ori in ofsaid. ... Si nu o data, ci de trei ori. ... De aici, probabil, insistenta aparitiilor sale publice, prin care incearca, venind cu cele mai nastrusnice teme, sa schimbe agenda publica. ... Domnului Radu Berceanu i se pot reprosa, si chiar i se reproseaza, extrem de multe lucruri.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
FARCAS) Feomenul OZN (sau, mai corect, FENOMENELE AEROSPATIALE NEIDENTIFICATE) nu se margineste la globuri luminoase, la FARFURII ZBURATOARE, ori la rapiri extraterestre.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei.
Cetateanul ar plati de doua ori TVA.
Creditele restante ale populatiei si firmelor totalizau la finele lunii septembrie 6,5 miliarde lei, de peste trei ori mai mult fata de perioada similara din 2008, iar ponderea acestora in soldul imprumuturilor a urcat de la 1,1% la 3,25%, potrivit BNR.
Cancerul de san operat (Autor: ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Specific femeilor in proportie de 99%, acest tip de cancer apare rareori inaintea varstei de 25 de ani, dar frecventa creste dupa 30 de ani, facand ca trei din cazuri sa se inregistreze dupa 50 de ani. Principalii factori de risc sunt:
Sa contemplam spuza stelelor de pe cerul unei nopti senine si sa ne minunam, impreuna cu filosoful Immanuel Kant, nu doar de splendoarea spectacolului, ci si de ordinea lui, de linistea si de precizia cu care miliardele de astre se misca pe orbitele lor.
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete:
google-analytics.com