Cautare

16897 de rezultate pentru "de trei ori da" (3.14 secunde)
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Principalele caracteristici tehnice 4.1 Rezolutia Aici aveti de ales intre HDReady (1366 x 768 pixeli) si Full HD (1920 x 1080). De asemenea, puteti intalni si exprimari de genul 720(p sau i) si 1080(p sau i).
Importurile de vin au fost de 37 de ori mai mari in primele patru luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. ... Am putea spune ca romanii au prins gustul vinurilor straine sau ca de vina este productia slaba de struguri.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
O mica parte din banii luati de la contribuabil se mai intoarce in mod direct la acesta. Unul din rarele momente in care platitorul de taxe si impozite are prilejul sa fie fata in fata cu banii supti buzunarului sau este cel al sarbatorilor locale ori nationale.
O mica parte din banii luati de la contribuabil se mai intoarce in mod direct la acesta. Unul din rarele momente in care platitorul de taxe si impozite are prilejul sa fie fata in fata cu banii supti buzunarului sau este cel al sarbatorilor locale ori nationale.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
Pentru ca in momentul contractarii unui imprumut cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei banci prefera o rata lunara cat mai mica, astfel prelungindu-si creditul la perioada maxima de creditare, in viitor ajung sa plateasca de la doua sau chiar de cinci ori suma luata initial de la banca.
Pe langa o amortire a pietei imobiliare, datorata in mare masura si sarbatorilor de iarna, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a venit cu o serie de schimbari si in domeniul taxelor si impozitelor percepute de stat.
Whisky-ul de malt se face din trei ingrediente principale: ... Mai intai orzul e cufundat doua-trei zile in apa, pentru a initia procesul de germinare.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
' Stadionul "Arcul de Triumf" va fi curatat de peste 150 de juniori si voluntari Meciul cu Portugalia e sub semnul intrebarii. ... Stadionul "Arcul de Triumf", pe care e programat azi meciul Romania-Portugalia, era sub zapada ieri. Un strat de aproximativ 30 de centimetri acoperea suprafata de joc.
Intre mai multele dramolete ce se petrec azi pe scena politica romaneasca, una a capatat accente de jalnica parodie shakespeariana. ... Daca nu chiar cu satisfactia ca instigatorul minerilor la violentele facatoare de atata rau isi primeste acum o binemeritata rasplata.
O parte dintre agentiile de turism mai au locuri pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste. ... Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri.
Managerii firmelor romanesti din industrie si constructii se asteapta la inrautatirea situatiei economice in ultimele doua luni din acest an si in ianuarie, evolutie care va atrage si concedieri, in timp ce preturile ar urma sa creasca, potrivit anchetei de conjunctura a Statisticii.
Unitatile bancare motiveaza ca nu-si permit financiar sa anunte toti clientii de reducerea dobanzilor. Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
Sa clarifice implicarea sa in traficul cu copii Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, i-a cerut joi lui Klaus Iohannis sa ofere lamuriri cu privire la implicarea sa in traficul international de copii la inceputul anilor ‘90, prezentand istoria cazului Iliut, asa cum a fost ea reflectata in presa pana acum "Daca tot a cunoscut, din postura activitatii de sofer sau traducator pentru familiile venite in Romania pentru adoptii, cazuri de copii aflati intr-o stare precara, de ce nu a actionat intr-un sens care sa fi facut astazi subiectul respectiv unul stins?
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... - Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
google-analytics.com