Cautare

16894 de rezultate pentru "de trei ori da" (5.36 secunde)
Dupa un anumit episod petrecut in weekend, intrebarea "Ce-alegem, gaura sau covrigul?" sau "Cu ce ramanem?" este cum nu se poate mai potrivita, mai ales ca vine dupa cateva zile intense, in care s-a mancat, ca de obicei, politica pe paine.
Presedintii PNL si PD au convenit asupra unui nou mod de functionare a Consiliului National de Conducere al Aliantei, pentru a elimina disfunctionalitatile existente intre cele doua partide.
Publicata in iulie 2016, cartea Dieta-Minune dicteaza un nou trend in materie de cure de slabire. Are deja cateva sute de mii de cititori si adepti cu rezultate spectaculoase.
Valoarea achizitiilor imobiliare a scazut in Bucuresti, in trimestrul al treilea, de aproape trei ori fata de perioada similara a anului trecut, la 110 milioane euro, insa acest oras se afla printre principalele 18 piete europene unde s-au inregistrat tranzactii in domeniu, potrivit Atisreal.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, referitor la discursul premierului desemnat, Emil Boc, ca datele pe care le-a prezentat plenului il pun in dilema de de a-i spune ca ori este neinformat, ori este dezinformat, ori nu se pricepe, pentru ca aceste date nu sunt conforme cu realitatea.
Multi cred ca scrisoarea deschisa publicata de "Cotidianul" a insemnat condamnarea definitiva a pana mai ieri apreciatei militante liberale.
FARCAS) Mii de oameni, de pretutindeni, pretind ca au fost rapiti de extraterestri si dusi pe nave spatiale, unde asupra lor s-au efectuat experimente, adesea sinistre.
A pornit din Anglia si, dupa opt luni de mers la pas, a traversat 11 tari. Durata de timp estimata pentru intregul tur e de sapte ani si spune ca exista doar doua cazuri in care nu l-ar incheia:
Batranelul se agita iritat, privind cu insistenta cand "Pobeda" veche de la mana, cand spre ghiseul taiat in usa de placaj, plina de anunturi avertizatoare, din incinta Sectiei de politie 12, biroul evidenta populatiei. O multime pestrita transpira abundent in camaruta de cativa metri patrati.
• Centrata pe conceptul de modelare imitatie, invatarea comportamentelor violente; • Familia este contextul de socializare prin violenta; • Invata sa foloseasca violenta pentru a obtine ceea ce doresc de la persoanele semnificative din viata lor;
Doljenii au inceput anul cu datorii bancare de trei ori mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind pragul de 223 de milioane de lei. ... Ani de zile, mirajul creditelor doar cu buletinul i-a facut pe doljeni sa se imprumute fara sa-si faca prea multe calcule.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Sedinta in plen a Consiliului Judetului a avut pe ordinea de zi alegerea, pentru a patra oara, a unui vicepresedinte. Consilierii judeteni au votat, in aproximativ 3 ore, de nu mai putin de trei ori.
Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
Mai demult va spuneam ce drepturi au impresia soferii ca detin in fata agentului de politie, atunci cand sunt opriti.
In anul in care parlamentarii nostri isi termina mandatul castigat in 2004, fiecare va incerca sa arate cat de bine si-a facut treaba in aceasta calitate.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
google-analytics.com