Cautare

16894 de rezultate pentru "de trei ori da" (3.24 secunde)
De cate ori putem iubi in viata? Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste.
Diferentele dintre salariul mediu net din companiile private si salariul mediu net la nivel national, stabilit de Institutul National de Statistica, s-au redus in acest an fata de 2007, cele mai mari discrepante mentinandu-se la nivelul managementului firmelor, potrivit PricewaterhouseCoopers (PwC).
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
De cate ori pe saptamana se face dragoste in mod normal (Autoare : ... de cate ori pe saptamana se face dragoste, in mod normal? In medie, la ora actuala, un cuplu face dragoste de doua sau trei ori pe saptamana.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
În timp ce Electroputere a devenit eficienta în mod miraculos, la Avioane Craiova, pierderile au crescut de sase ori.
În timp ce Electroputere a devenit eficienta în mod miraculos, la Avioane Craiova, pierderile au crescut de sase ori.
Aproape jumatate dintre romani nu si-au schimbat locul de munca in ultimii trei ani, a aratat un sondaj realizat de e.Jobs.Numai unu la suta dintre respondentii studiului si-au schimbat angajatorul de sase ori in acest interval de timp.In ultimii trei ani, 15 la suta dintre romani s-au mutat de la locul de munca o data, 16 la suta au schimbat angajatorul de doua ori si 12 la suta de trei ori.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Nu numai tigarile si friptura de porc uzeaza motorul vietii. ... Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... fumatorii, supraponderalii, hipertensivii sau bolnavii de diabet. ... se pare ca e vorba de un infarct. ... Tinand seama de varsta pacientei, 69 de ani, vasele de sange sunt ireprosabile.
De aceea, puteti opta pentru solutii naturale, econome ce trateaza rapid arsurile solare. ... Se aplica prin masaj usor pulpa de aloe proaspata ori gel din aloe vera pe arsuri intr-un strat subtire. Procedati astfel de trei ori pe zi pana la vindecare completa.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
Prin marirea numarului de proiecte si cointeresarea mediului privat in cofinantarea proiectelor derulate de stat Bancherul.ro informeaza :
Altii ne dam viteji in vorbe si declaram ritos ca nu ne temem de nimic, dar in adancul nostru numai noi stim ce este. ... Totusi, rasul tine de esenta umana, este tipic omenesc si a salvat lumea de la multe rele.
Poate fi pur si simplu felul in care te simti in raport cu ceilalti, cu tine insuti/insati, ori in legatura cu anumite persoane, amintiri, evenimente sau contexte de viata.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
FARCAS) Am argumentat, pe aceasta pagina, posibilitatea ca in preajma noastra sa se afle hipercivilizatii, poate cu sute de milioane de ani mai avansate decat noi.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. ... Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum.
google-analytics.com