Cautare

13 de rezultate pentru "croitoreasa" (2.61 secunde)
Manuela Golimba, in varsta de 40 de ani, somera, fosta croitoreasa, divortata si cu un copil de 19 ani in intretinere, a dat in judecata Guvernul la sfarsitul saptamanii trecute, nemultumita ca s-a decis amanarea alegerilor pentru Parlamentul European prin Ordonanta de Urgenta nr.
Guvernul a cerut ieri Curtii de Apel Galati stramutarea procesului pe care i l-a intentat o croitoreasa, care a reclamat ca amanarea euroalegerilor i-a incalcat drepturile cetatenesti si ca viata ei ar fi fost alta daca aceste alegeri ar fi avut loc la data stabilita initial.
- Daca eram croitoreasa ii faceam o camasa, daca eram bucatareasa ii ofeream un borcan cu dulceata de piersici. Fiind actrita i-am atins creatia oferindu-i o interpretare personala a versurilor lui, spune ea.
Una este sa faci ceva pentru copiii tai ori pentru un dar special, sa iei cativa metri de matase ori catifea si sa te ajute o croitoreasa priceputa sa-ti duci planul la indeplinire, si este cu totul altceva sa faci hainute de serie, fie ea si foarte mica.
Ea s-a lasat de scoala la 11 ani, pentru a deveni croitoreasa. Mai tarziu a construit, impreuna cu sotul sau, un adevarat imperiu vestimentar din care face parte si marca Zara.
domnul care ne invata la televizor sa facem sarmale este un mare gastronom ca si cum un mestesug (tehne) oarecare, chiar dus la perfectiune, e prea putin lucru; cand barbatii il exercita el trebuie sa sune a stiinta (episteme). Bucatareasa seamana cu croitoreasa; gastronom cu astronom.
Democratii au dezmintit orice legatura cu Manuela Golimba, o fosta croitoreasa din Galati care a actionat in instanta Guvernul pentru amanarea alegerilor europarlamentare.
Tatal sau era in Armata, la tancuri, iar doamna Basescu, mama, era croitoreasa, lucra la un atelier, tin minte. La Iasi au stat putin si s-au mutat la Bacau.
"Sint croitoreasa de meserie, am terminat scoala profesionala, iar pina la acest moment nu am depus nicaieri un CV din cauza ca nu am gasit nimic din ceea ce stiu sa fac", a conchis Geanina Cristea, in virsta de 19 ani.
wowbiz.ro informeaza: Viorica de la Clejani are 90 kilograme la inaltimea de 1.60 si isi doreste sa ajunga la minimum 70 de kilograme.
Au urmat apoi piese precum Manifest, Ma iubeste femeile si Gore din Chitila, Cand te scuturi de zapada, Jana era Croitoreasa, Dor de tata si Nu sunt nebun, iar unii dintre cei mai iubiti actori Las fierbinti, printre care Mihai Bobonete (Bobita), Adrian Vancica (Celentano) , Cuzin Toma (Firicel) si Mihai Rait Dragomir (Dorel) au urcat pe scena pentru cateva momente speciale.
Pasiunea mea s-a nascut cand aveam 14 ani, dar parintii mei nu mi-au permis sa fiu croitoreasa. Atunci, m-am dus la scoala, am facut tot ceva legat de pasiunea de a desena.
Acum imi caut o croitoreasa buna, cu experienta, care sa fie ancorata in contemporan. Iar atunci cand o voi gasi, va fi o colaborare continua din care amandoua vom avea de invatat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com