Cautare

6823 de rezultate pentru "compani de plasare munca strainatate" (3.95 secunde)
Serviciile consulare - mai aproape de romanii din strainatate.
Intermediarii de contracte de munca, asa-numitii samsari, s-au imbogatit de pe urma romanilor plecati la munca in Spania.
Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures. Conform principiului libertatii de miscare a muncitorilor, toti cetatenii tarilor membre ale Spatiului Economic European (SEE) au dreptul sa munceasca in oricare dintre acestea fara permis de munca.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Fabrica de Tigarete. Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil. A venit Revolutia si, odata cu trecerea anilor, fabrica a fost retehnologizata, astfel ca munca angajatilor a devenit mai usoara. ... Traditia de peste 65 de ani s-a transformat in scrum...
Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Pentru ca parintii lucreaza din ce în ce mai mult, firmele care se preocupa de supravegherea si îngrijirea copiilor pot avea succes într-un timp foarte scurt. Un exemplu în acest sens este SC AL_MAN SRL, o societate al carui domeniu de activitate îl reprezinta oferirea de servicii full-time si part-time de îngrijire a copiilor, supraveghere de lectii si îngrijire de batrâni la domiciliu sau la spital.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Se anunta evenimente importante, de destin, pe care le poti strica, daca te vei lasa in voia propriilor frustrari si vei actiona pe baza acestora. Ar trebui sa tii cont de faptul ca vei fi in postura celui care ofera, nu a celui care primeste, intregul an urmator.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare. Liderii partidelor de guvernamant analizeaza posibilitatea ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul Cod al Muncii.
Guvernul si-a asumat marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
Industria textila in sistem lohn pentru pietele externe reprezinta de multi ani una dintre cele mai de succes afaceri din Romania. Specialistii spun insa ca in primii ani dupa aderare, multe IMM-uri din domeniu vor da faliment din cauza cresterii costurilor fortei de munca.
Baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj este reprezentata de venitul brut realizat lunar de persoanele asigurate obligatoriu, conform unei HG aprobate pe 13 februarie.
Schema Lucratorilor Sezonieri din Agricultura (SAWS) este deschisa, incepand cu acest an, doar cetatenilor romani si bulgari, intregul contingent (16.250 de locuri de munca) fiind alocat in consecinta lucratorilor din cele doua state.
google-analytics.com