Cautare

6824 de rezultate pentru "compani de plasare munca strainatate" (3.86 secunde)
BERBEC Primavara de neuitat pentru Berbeci. ... Li se ofera posibilitatea de a evolua. ... Este o perioada cu munca asidua si oportunitati.Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare.
000 de lei pe luna, ceea ce inseamna circa 2,9 milioane de lei pentru un mandat de 4 ani.
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Cu toate ca dupa integrare li s-au impus diverse restrictii, romanii interesati sa munceasca in unele dintre tarile membre ale Uniunii Europene o pot face liber in anumite sectoare de activitate, respectand insa anumite conditii.
Angajatorii care nu le-au deschis inca salariatilor carnete de munca ar trebui sa se grabeasca sa o faca.
O parte din tarile membre UE au impus, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de restrictii pentru romani pe piata fortei de munca. Totusi, unele dintre ele nu au renuntat total la forta de munca din Romania.
Criza fortei de munca, pe care o semnaleaza tot mai multi agenti economici, nu mai este doar un subiect de dezbatere, ea loveste direct in interesele angajatorilor si in activitatea lor. Potrivit datelor statistice, peste 83.000 de muncitori, in mare majoritate calificati, sunt cautati de angajatorii din Romania.
Romania poate emite anul acesta 8.000 de autorizatii de munca strainilor care doresc sa desfasoare activitati lucrative. In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova.
Cand vorbim despre sanse pe care statul le acorda tinerilor aflati la inceput de drum, vorbim despre sanse pe care statul le da viitoarei societati.
Intrucat aceasta regula nu se aplica tuturor tipurilor de contracte de munca, firma de consultanta Pricewaterhouse Coopers (PwC) le recomanda patronilor ca angajatii sa figureze ca detasati in strainatate.
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
In fine, sunt si unii care zic ca daca esti foarte bun, poti deveni grafician sau pictor, si iti poti vinde picturile si schitele in expozitii, in strada ori online, de unde scoti o groaza de bani.
Curtea dezbade daca poate decide soarta referendumului cu un scor de 5-4, anunta Romania TV UPDATE 13:30 Curtea Constitutionala a decis:
Sefii minerilor din Valea Jiului au cheltuit in 2006 aproape 90.000 de euro cu deplasarile in tara si strainatate, Mongolia, Finlanda sau Sri Lanka fiind cateva dintre tarile unde acestia au fost in interes de serviciu sau la cererea ministrilor de resort.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? Nu ai sau nu vrei sa dai 8.000 de euro pentru un Logan cu dotari minime? ... Internetul geme de oferte de automobile second hand din strainatate.
Dobânzile practicate de banci din statele Uniunii Europene sunt mult mai atractive pentru români.
Acesta este unul dintre riscurile care trebuie avute in vedere in timpul unei vacante in strainatate, daca romanul doreste sa scape de grija portofelului. ... In acest caz trebuie "investigat" care dintre cardurile emise in tara noastra sunt valabile si in strainatate.
Acesta este unul dintre riscurile care trebuie avute in vedere in timpul unei vacante in strainatate, daca romanul doreste sa scape de grija portofelului. ... In acest caz trebuie "investigat" care dintre cardurile emise in tara noastra sunt valabile si in strainatate.
Nu te grabi sa iei decizii prea serioase, bucura-te de momentele placute alaturi de persoana iubita. ... Incearca sa te limitezi la lucrurile de care ai nevoie si sa nu faci achizitii extravagante. Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar.
google-analytics.com