Cautare

202 de rezultate pentru "aqua aura" (3.20 secunde)
De ce sticla de Aqua Carpatica are forma rectangulara?
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion.
Apa in editie limitata de natura Trecuta prin roca, prin timp si prin rabdarea pamantului, Malnas Aqua Telluris este o apa rara si pretioasa.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani. ... Aura Calina, care, desi a implinit 40 de ani, nu-si arata deloc varsta.
Ponta, despre Aura Vasile:
O astfel de practica identificata si adusa la cunostinta noastra de consumatori o reprezinta mentiunea inscrisa pe ambalajul apei minerale Aqua Carpatica produsa de SC Carphatian Springs SA.
A fost o seara plina cu oameni frumosi care au fost intampinati cu bere Redd's cu gust de merisor, vin Roze de la Domeniile Samburesti si apa pura Aqua Carpatica.
In data de 1 iulie, Aqua Magic organizeaza petrecerea de aniversare a unui deceniu de existenta, programul avand toate ingredientele necesare unei zile magice.
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit. ... "Exista oameni vinovati pentru faptul ca Aura a murit.
De ce nu avem hoteluri de 4 si 5 stele, de ce nu avem Telegondola, de ce nu avem Aqua Magic, de ce nu avem atractii pentru turisti?
Consiliul National al Audiovizualului a interzis difuzarea a doua reclame la Aqua Carpatica, in care se sustinea ca este vorba de "cea mai pura apa carbogazoasa din lume." Interdictia vine la jumatate de an dupa ce si Protectia Consumatorului atrasese atentia asupra inadvertentelor din reclama la apa in cauza.
Startul a fost dat de Dana Savuica, care a anuntat ca incepe party-ul asezonat din belsug cu tentatii si voie buna marca Meli Melo, Gerovital, Redd's, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, iar lumea, cu mic, cu mare, s-a adunat in barul SmartSki Slope, dornica sa afle secretele vedetei noastre si a unei vieti traite inteligent.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
Aura Vasile (PSD): ... Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
O alta diva expirata, Aura Vasile de la PSD, a simulat o trecere la dusmanul pe care il infiereaza cu manie proletara specifica de atata amar de vreme. ... Uneperistii au pierdut in cocul duduii Aura un bun antidot impotriva celor care ii cauta de bube-n cap.
Primul zbor, prima misiune umanitara la care Aura, frumoasa studenta in anul V la Institutul Medico-Militar, visase de atata amar de vreme i s-a aratat luni.
Orice corp are o aura. Si exista un aparat de fotografiat special, cu care se poate vizualiza aura tuturor obiectelor, plantelor si animalelor, inclusiv a omului, bine- inteles. Cu ajutorul lui, am fotografiat aura unui telefon mobil, inainte si dupa introducerea dispozitivului meu in carcasa.
Aura Radu, Sales Manager la crama Viisoara, participa in acest week-end la Targul de Turism de la Romexpo. ... Intrebata care sunt cele mai cautate sortimente de vinuri, Aura Radu a precizat:
google-analytics.com