Cautare

61441 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (6.16 secunde)
Pe site-ul STIRI PE SURSE au aparut doua stiri avand ca subiect posibila candidatura a Liei Olguta Vasilescu la prezidentiale, din partea PSD.
Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului. ... Astazi, cel putin unul din din ele va lua sfarsit.
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Aceasta reactie spontana a celor care au vizionat emisiunea de la Antena 3 ma determina sa revin asupra acestui subiect dintr-o perspectiva mai generoasa.
Azi, el este invitat la Antena 3. Din anul 2009 face parte din PNL. ... - Observator din partea Romaniei in Parlamentul European. ... - La alegerile europarlamentare din 2007, care au avut loc in noiembrie, a fost exclus de Mircea Geoana, presedintele PSD, de pe lista de candidati ai partidului.
Emil Boc a refuzat pe motiv ca aceasta masura vine din partea PSD. ... Sebastian Vladescu a recunoscut, sambata, in cadrul emisiunii "Q&A", la Antena 3, ca el a propus varianta impozitului diferentiat, deoarece aceasta "ar fi reglat mai mult din deficientele sistemului bugetar si fiscal".
Imediat dupa postarea pe site-ul cotidianului, stirea a fost preluata de Antena 3, televiziune care mi-a solicitat o interventie telefonica pentru a transmite informatiile pe care le detineam la acel moment.
Partidul Oportunist (in traducere Partidul Conservator sau Partidul Antena 1 - fost Umanist) se simte deja ameninţat din toate părţile şi a inceput să dea din nou din coate.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Masinaria infernala - compusa din Parchet si o parte dintre judecatori, servicii secrete, Curte Constitutionala si CSM - a intrat direct si deschis in lupta politica. ... Campania pentru Referendum a inceput prin difuzarea unor stenograme din convorbiri telefonice inregistrate de Parchet cu Victor Ponta, pe atunci lider al Opozitiei.
Antena 3 - Mircea Badea: ... Realizatorul Antena 3 a spus ca in viitorul apropiat va prezenta imagini care vor avea un ecou mai mare decat cele care il au in prim-plan pe Mircea Basescu.
Intrebati-ma de motoare, de sport, dar despre asta chiar nu pot sa vorbesc", a spus realizatorul de la Antena 1. ... Imediat dupa emisiunea lui Teo, ea s-a dus direct la un hotel din centrul Bucurestiului, unde s-a cazat.
Antena 3 ofera romanilor cel mai mare drapel din LUME. ... "Sa FIM ROMANI si sa ne mandrim cu acest lucru" Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 sifabricadesteaguri.eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu.
DeCeNews informeaza:Liderul grupului PSD din Senat:
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca si-ar dori ca presedintele sa fie ales in continuare direct de catre cetateni, si nu de parlament, si ca ar vrea ca scrutinul sa aiba loc "cat mai repede", mentionand ca ramane candidatul USL pentru prezidentialele din 2014.
Din ordinul sefului Statului Major General, conform procedurii, au fost retinute la sol toate aeronavele de acest tip, pana la elucidarea cauzelor producerii evenimentului.
google-analytics.com