Cautare

7222 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi99999" (6.14 secunde)
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Ca la gradina zoologica. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie. ... Am impresia, totusi, ca a inceput o operatiune de curatire, parca lucrurile nu mai sunt atat de usor suportate. ... Era un soi de solidaritate de breasla.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... De ce? ... Patronul postului e din sistem, la fel ca si Basescu.
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Aventura americana" va disparea de pe micile ecrane, cel putin temporar, informeaza 9AMNews. ... Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Vocea Rusiei il critica pe Ponta ca a folost tehnici invechite de manipulare: Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD.
Antena 3 informeaza:
"Plimbarea" de la Cotroceni a Antenei 3 e serioasa (Autoare: Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii".
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Domnule Ciolos, Antena va apartine!
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. Tudor Vladimirescu 13B, acest al 43-lea PROFI City are o suprafata totala de 480,54 m.p. din care sala de vanzari masoara 265 m.p.
google-analytics.com