Cautare

10189 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi live" (7.21 secunde)
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei.
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: formula-as.ro Am trait ca intr-un vis un sfert de secol de sperante neimplinite.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti. ... recitaluri de exceptie, sambata 29 martie 2014, orele 20:00 si 21:30. JAZZAPPELLA - My Butterfly Este singurul grup vocal de jazz din Romania care canta a cappella, fara acompaniament instrumental.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Antena 3 : La multi ani, 2013! Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017. DE MIRUNA PE 20 NOVEMBER 2017 A fost o saptamana plina in familia Ioani.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
ArCuB transforma Piata George Enescu intr-o gradina muzicala Odata cu sosirea verii, manifestarile culturale vin mai aproape de publicul bucurestean si se prezinta nonconformist, in aer liber, in plin centru al Capitalei.
google-analytics.com