Cautare

23648 de rezultate pentru "antena 1 pitesti batut pana a murit" (5.26 secunde)
Un barbat a fost gasit mort pe plaja. ... Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. Nu speculez daca l-a informat sau nu pe Basescu. Sau daca i-a cerut voie. Sau daca i-a "raportat", la sfarsit, concluziile sale.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... Autoarea a utilizat o sinteza facuta de exclusivnews.ro, cu valoare mai degraba de comentariu si nu de stire.
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma. ... Vinerea trecuta Jurnalul National a lansat un apel umanitar in care timisorenilor li se cerea sa doneze sange pentru Mile Carpenisan.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Un detinut de 27 de ani a ajuns la urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta dupa ce si-a batut un cui in cap.
Va intrebati nu ce ati facut, ce care parte a corpului va doare mai tare. ... Pentru Hariton Parascuta, un om de afaceri modest, scenariul descris mai sus chiar s-a petrecut in noaptea de simbata spre duminica.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Cum a murit statul social", pe care il puteti citi in continuare.
Nascuta la Londra in 1920, ROSALIND FRANKLIN a fost un biofizician britanic cu o contributie decisiva la intelegerea structurii moleculare a ADN-ului, virusurilor, carbunelui si a grafitului.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Cum a murit Ana Blandiana! ... Intre timp, Alianta Civica a murit fara parastas, fara popi psalmodiatori si fara glorie. N-a tras nimeni salve. A murit incet si definitiv.
Jurnalistul Madalin Pribu stie de ce au murit cei doi eroi, Adrian Rugina si Claudiu Petre. ... Pribu a spus ca cei doi barbati au murit intoxicati, nu din cauza arsurilor.
Medicii legisti au stabilit ca tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe linia de metrou, la statia Dristor I, de Magdalena Serban, a murit din cauza leziunilor craniene si faciale puternice suferite dupa ce a fost lovita de garnitura de tren, au declarat, pentru Libertatea, surse de la Institutul National de Medicina Legala.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Nu a mai reactionat cand vorbeam cu el. ... A murit de batranete. Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Acum a suferit un infarct.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
google-analytics.com