Cautare

23636 de rezultate pentru "antena 1 pitesti batut pana a murit" (3.43 secunde)
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei.
A fost arestat in 1947 si inchis la Sighet si Ramnicu Sarat. Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat. Scena uriasa a fost deja amplasata in Piata Mihai Viteazul.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. Un chinez a murit din cauza exploziei telefonului sau mobil.
DJ-ul din Tulcea batut de luptatorul K1 a murit Vlad Radu, DJ-ul din Tulcea care a fost batut de un luptator K1 a murit, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
sunt sapte tancuri romanesti, ai caror comandanti se pregatesc de cea mai importanta lupta a vietii lor. La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: ... Romania - asa cum o stim noi - a fost cucerita in intregime.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. Aceasta desi concurenta a cerut o suma de doua ori mai mica pentru reabilitarea autostrazii.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Astfel, Planul Urbanistic Zonal pentru parcarea din Centrul istoric a fost respins. ... Soferii vor avea insa acces pietonal, pentru a-si recupera masina, si din strazile Filitti si Franceza.
S-a facut marele anunt! ... Eugen Dinu) Marele anunt a fost facut!
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu.
Timp de 10 zile, tanara de 36 de ani s-a zbatut intre viata si moarte si astazi organismul acesteia a cedat. Jurnalista Pro Tv, Teodora Maftei, a fost primul pacient ranit in urma incendiului din clubul Colectiv care a primit ingrijiri medicale in strainatate.
google-analytics.com