Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier calarasi in 17 01 2010" (2.73 secunde)
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Jurnalul de Calarasi : DELEGATIE BULGARA LA PRIMARIA MUNICIPIULUI CALARASI Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a primit, joi, 16 aprilie, vizita unei delegatii bulgare, condusa de prefectul Silistrei, Stoyan Bonev.
Observator de Calarasi: ... Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Jurnalul de Calarasi: ... FESTIVALUL MONDIAL DE UMOR DE LA CALARASI â€" PARTICIPARE MONDIALA!
Imaginea Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Calarasi se va schimba in totalitate Pana la finalul acestui an se intentioneaza finalizarea lucrarilor la intrarea din corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.
JURNALUL DE CALARASI: ... Povestea Podului Calarasi-Silistra a inceput inca de pe vremea lui Ceausescu. Dupa ce, in anii 90 la moda era feribotul, dupa anul 2000 a reaparut podul! Sub forma de povesti, mai ales in campaniile electorale!
In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la sediul PSD Calarasi pentru anuntarea oficiala a candidatilor de la locale, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut un discurs destul de taios la adresa unuia dintre candidati, primarul in functie, Daniel Stefan Dragulin.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, se declara multumit de suma alocata judetului nostru:
Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata. Acesta mi-a raspuns cu sinceritate la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro si www.einformatii.ro.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare. - Subiectul pe care il abordez astazi este, cu siguranta, unul de interes national, nu doar local, chiar daca, in calitatea mea de senator de Calarasi as putea indrepta interesele proiectului, in primul rand catre aceasta zona.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane: ... Puteti citi in continuare exceptionala amintire, redata de prof.
Turistii vin la Calarasi in principal pentru pescuit, vanatoare, sporturi nautice si echitatie.
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Calarasi, la ora bilantului (Autoare: Monica Ghiorghe) Peste 100 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Calarasi s-au reunit in sala de sedinte a Protoieriei, pentru a dezbate activitatea acestei institutii, pe anul 2015.
Atitudinea din Calarasi informeaza: Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi:
google-analytics.com