Cautare

5368 de rezultate pentru "www vanzari apartamente craiova oferte" (3.41 secunde)
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
In Bucuresti vor fi scoase la vanzare mai multe sute de apartamente din zone centrale ocupate in prezent de ministri, secretari de stat, consilieri guvernamentali, inclusiv de la Cancelaria premierului, de fundatii si organizatii neguvernamentale, precum si de fosti ministri in regimul comunist.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Toate centrele de vanzari ale fostei Daewoo vor fi inchise din toamna, iar 91 de angajati fie vor accepta posturi la Craiova, fie vor fi disponibilizati.
Targul tiMOn reuneste cea mai mare parte a ofertei de locuinte din Bucuresti, respectiv 74 de companii imobiliare, 47 de proiecte rezidentiale si peste 6000 de unitati locative noi dar si vechi, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere dar si vile si case.
Targul Imobiliar National tIMOn, editia XXI, se desfasoara in perioada 19 - 22 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti, reunind atat cea mai mare oferta de locuinte din tara - 15.000 unitati locative, 5000 dintre ele cu titlu exclusiv - cat si cel mai mare numar de oferte si proiecte speciale destinate exclusiv vizitatorilor:
Vânzarile de apartamente prin credite ipotecare, dar si cele cu banii jos au devenit o raritate. În timp ce multe agentii imobiliare din Craiova sunt la un pas de a trage obloanele ca urmare a restrângerii activitatii pe 2008, la Fiscul doljean cifrele de la notarii publici arata o crestere a tranzactiilor imobiliare pe primul semestru al anului cu 134% fata de aceeasi perioada din 2007.
Vânzarile de apartamente prin credite ipotecare, dar si cele cu banii jos au devenit o raritate. În timp ce multe agentii imobiliare din Craiova sunt la un pas de a trage obloanele ca urmare a restrângerii activitatii pe 2008, la Fiscul doljean cifrele de la notarii publici arata o crestere a tranzactiilor imobiliare pe primul semestru al anului cu 134% fata de aceeasi perioada din 2007.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Compania Pelican Com SRL, dezvoltatorul complexului rezidential Atlantis Residence, anunta ca ansamblul este locuit si pune la dispozitia celor interesati de achizitia de apartamente de 3 camere la standarde inalte, oferte financiare flexibile.
Moda petrecerilor private prinde din ce in ce mai bine in Craiova. Cererea pentru apartamente de inchiriat pentru perioada Revelionului este tot mai mare. Proprietarii de locuinte din Craiova nu sunt insa incantati de ideea de a-si lasa casele pe mainile petrecaretilor.
Lansarea intr-o singura zi, in premiera in Romania, a unui numar de peste 30 de proiecte rezidentiale noi, cuprinzand apartamente si vile, ridica investitia totala cu peste 150 de milioane de euro.
Unora nu le-au convenit conditiile noii structuri a Ford Romania - Compania Nationala de Vanzari - prin care se fac importurile Ford si vanzarile directe catre dealerii interni.
Dezvoltarea sectorului imobiliar face ca targurile de apartamente sa devina neasteptat de dese. ... Astfel, peste 10.000 de apartamente si aproximativ 3.000 de vile isi asteapta cumparatorii. ... Targul lanseaza oferte de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux.
Au analizat cu atentie situatia pietei economice romanesti, au identificat nevoile si posibilitatile utilizatorilor finali, au creat programe si oferte in functie de aceste nevoi.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. ... Cu ofertele tuturor adunate ar fi rezultat sute de case si sute de apartamente noi in 2009 pe piata locala.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Numarul ofertelor de vanzare pentru apartamente a crescut cu 36% in primele 7 luni din 2008 fata de perioada similara a anului trecut, potrivit analizei efectuate de anunturiparticulari.ro.
google-analytics.com